background img
banner
banner

«Ξαναχτύπησε» ο άστεγος π. Χριστόδουλος

ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ!

Τις… κατάρες που εξαπολύει εις βάρος του ο αμφιβόλου χειροτονίας, Αρχιμανδρίτης πατήρ Χριστόδουλος Διαμαντόπουλος, έχει αναρτήσει στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, καλώντας τους αναγνώστες του, να εξάγουν τα δικά τους συμπεράσματα…

Όπως τονίζει, ΄΄για το θέμα του φερομένου ως Αρχιμανδρίτου π. Χριστοδούλου Διαμαντοπούλου σας έχουμε ενημερώσει εκτενώς με την ανάρτησή μας της παρελθούσης Δευτέρας 23 Ιουνίου. Σήμερα σας παρουσιάζουμε χωρίς σχόλια τα νεότερα. Σήμερα (χθες) το πρωί, 29 Ιουνίου, εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στην εξώπορτα του Επισκοπείου μας, βρέθηκε το παρακάτω χαρτί. Ο ψευδόπαπας και ψευδοαρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος γράφει τα εξής: «Αναθεματισμός – κατάρα». Τα σχόλια δικά σας! Από την πλευρά μας προσεχόμεθα στον πανάγαθο Θεό να ελεήσει τον ταλαίπωρο αυτό άνθρωπο!΄΄.

Τα όσα αναφέρει στο χαρτί ο π. Χριστόδουλος, είναι τα ακόλουθα: «Σήμερα 28-6-2017 και περί ώραν 9ην μετά μεσημβρίαν, εφόρεσα πετραχείλι έξω από το επισκοπείο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου και εξεφώνησα τον ακόλουθο Αναθεματισμό- κατάρα: Αμβρόσιε, είμαι επτά ημέρες έξω από το επισκοπείο σου και δεν μου έδωσες στέγη να στεγαστώ. Ανάθεμα. Να είσαι καταραμένος. Αμβρόσιε, είμαι επτά ημέρες έξω από το επισκοπείο σου και δεν μου έδωσες ούτε ένα πιάτο φαγητό. Ανάθεμα. Να είσαι καταραμένος! Αμβρόσιε, είμαι επτά μέρες έξω από το επισκοπείο σου και δεν μου έδωσες ένα ποτήρι νερό. Ανάθεμα. Είσαι καταραμένος!».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr