background img
banner
banner

Εκπροσώπησαν το Αίγιο με τον καλύτερο τρόπο! | ΦΩΤΟ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΟΡΕΤΩΝ ΤΟΥ «ACCELERATION GYM» ΣTO 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING ΚΑΙ TO 6ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING

Κίνηση, χρώμα και… λάμψη Αιγιάλειας, είχε το 6ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheerleading που ακολούθησε χρονικά του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου, στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Τα κορίτσια του «Acceleration Gym» επέστρεψαν στο Αίγιο με περισσότερα μετάλλια από κάθε άλλη χρονιά, συμβάλλοντας στην περαιτέρω διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος!

Από κάθε άκρη της Ελλάδας, συμπληρώθηκε το παζλ των 179 ομάδων που έλαβαν μέρος στην 6η στροφή της διοργάνωσης, με τις συμμετοχές συνολικά να αγγίζουν τις 1.300. Πιο συγκεκριμένα οι συμμετοχές ήταν από Κέρκυρα, Λαμία, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Αντίπαρο, Βέροια, Πάτρα, Αίγιο, Κρανίδι, Άστρος Κυνουρίας, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Ίλιον, Θεσσαλονίκη, Λιβαδειά, Ωρωπός, Θήβα, Μοσχάτο, Περιστέρι, Πατήσια, Ηλιούπολη, Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Άγιους Αναργύρους και Βάρη. Οι κριτές των αγώνων, όπως κάθε χρόνο, ήταν πιστοποιημένοι και προέρχονταν από την Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Δυναμικό «παρών» από την Αιγιάλεια

Δυναμικό «παρών» έδωσαν και γονείς από την Αιγιάλεια που καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες των κοριτσιών. Οι μικρές και μεγάλες μαζορέτες της ομάδας του «Acceleration Gym», πήραν μέρος στην κατηγορία cheer for fun ομαδικό junior mini και κατέλαβαν τη 1η θέση. Η ομάδα αποτελείται από τις Ευαγγελία Λαγαρου, Μαρία – Ελένη Αλεξοπούλου, Χριστίνα Μπουρή, Λουίζα Νικητοπούλου, Βασιλική Μπαλτιμά, Αριάδνη Mπαλτιμά, Μαριάννα Σταυροπούλου, Πηνελόπη Σταματοπούλου, Ελεάνα Ταξιαρχοπούλου, Ιωάννα Νταουσιάνη, Ευθυμία Σταματοπούλου, Σπυριδούλα – Ελένη Σερεντέλου, Γεωργιάννα Σωτηροπούλου και Αγγελική Γεωργίου.

Στην κατηγορία Freestyle Double Pom Junior Β, κατέκτησαν την 3η θέση, με την Νίκη Νικητοπούλου και Μαριλένα Μπερεβέσκου.

Και στην κατηγορία hip-hop junior B, κατέκτησαν την 3η θέση, με την Ιφιγένεια Σταθακοπούλου και Ιφιγένεια Πριοβόλου.

Επίσης, στην κατηγορία Teens double jazz κατέκτησαν την 2η θέση, με την Αθηνά Μπομποτσιάρη και την Αργυρώ Γιαννοπούλου.

Στην δε κατηγορία Freestyle Pom Junior Β, κατέκτησαν την 6η θέση στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με τις Αργυρώ Γιαννοπούλου, Μαριλένα Μπερεβέσκου, Αθηνά Μπομποτσιάρη, Νίκη Νικητοπούλου, Ιφιγένεια Πριοβόλου και Ιφιγένεια Σταθακοπούλου.

Ακόμη, στην κατηγορία Freestyle Pom Junior Β κατέκτησαν την 5η θέση στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με τις Ιωάννα Δεληγιάννη, Μαρίλια Αλεξοπούλου, Εβελίνα Μπούνα, Άρτεμις Φλώρου, Ελένη Πλατυκώστα, Μαρία Γιούπη, Γεωργία Σκούντζου, Κατερίνα Ταξιαρχοπούλου, Τερέζα Πλούμπη, Ευθυμία Κορομηλά, Δήμητρα Παντελή, Γεωργία Μπαλτιμά, Γεωργία Σταμοπούλου, Πένυ Μουντζουρούλια.

Στην κατηγορία cheer pom for fun Teens κατέκτησαν την 2η θέση με τις Ιωάννα Σταθακοπούλου, Κλαίρη Μπούρη, Αθανασία Σταματοπούλου, Αικατερίνη Παπαδοπούλου, Τριάδα Γιαννοπούλου, Ιωάννα Νταβατζή και Ελένη Λουλεμέ.

Τέλος, στην κατηγορία junior Mini free style pom ,κατέκτησαν την 2η θέση με τις Ευαγγελία Λαγαρού και Λουίζα Νικητοπούλου.

Ικανοποιημένη η προπονήτρια Κατιάνα Λατάνη

Σημειώνεται ότι προπονήτρια της ομάδας μαζορετών του Αιγίου είναι η Κατιάνα Λατάνη, η οποία έχει ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τον κλασσικό και σύγχρονο χορό. Είναι κάτοχος πτυχίων χορού Latin, international style σε επίπεδο bronze, silver και gold. Αποφοίτησε από την σχολή afstudies το 2009 ως group training instructor και είναι πιστοποιημένη προπονήτρια από την παγκόσμια ομοσπονδία ICU. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο χορογραφίας με δίπλωμα UDA free style pom hip-hop. Οι διακρίσεις της είναι: 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα cheerleading 2010 στο Παρίσι με τις GREEK DROPS. 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2012 στην κατηγορία cheer free style senior με τις GREEK DROPS και 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2013 στην κατηγορία senior cheer jazz double.

Σε δηλώσεις της για την προσπάθεια των κοριτσιών, επισήμανε: ΄΄Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά μου, που εκπροσώπησαν το Αίγιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με μια καταπληκτική εμφάνιση και αξιοπρεπέστατη παρουσία, με πολύ σκληρή δουλειά και υπομονή, παρ’ όλο το μικρό της ηλικίας τους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που ήταν πάντα δίπλα στα παιδιά και τα στήριζαν, παρ’ όλο τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr