background img
banner
banner

Μεγάλη διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης! | ΦΩΤΟ

Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ/ΣΚΙΤΣΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Μία ακόμη διάκριση απέσπασε το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης, αυτή τη φορά από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, που οργάνωσε έκθεση ζωγραφικής/σκίτσου με έργα μαθητών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων της χώρας. Το σχολείο συμμετείχε με έργα έντεκα μαθητών, εκ των οποίων, αυτό του μαθητή της Γ΄ τάξης Μιλτιάδη Τσέπη, έλαβε το τρίτο βραβείο!

Πρόκειται για μια σειρά δράσεων της Ε.Κ.Ε., οι οποίες εντάσσονται στην προσπάθεια όλων των Ευρωπαϊκών Καρδιολογικών Εταιρειών να καταστήσουν την παγκόσμια ημέρα διακοπής του καπνίσματος (31 Μαΐου) αποκορύφωμα της πρωτοβουλίας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών και του ευρύτερου κοινού σε σχέση με το τεράστιο πρόβλημα του καπνίσματος.
Με γνώμονα την επιστημονικά και εμπειρικά ορθή αντίληψη, ότι η πρόληψη είναι ευκολότερη και αποτελεσματικότερη από την αντιμετώπιση ενός προβλήματος, η Ε.Κ.Ε. διοργάνωσε: Διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα το κάπνισμα και τις βλαπτικές συνέπειες του όχι μόνο στους ενεργούς καπνιστές αλλά και στους παθητικούς, Έκθεση των έργων των μαθητών, Βράβευση των 3 καλύτερων έργων με χρηματικό έπαθλο και των σχολείων για τη συμμετοχή τους.

Έτσι οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Τέμενης ενθάρρυναν, παρακίνησαν και παρότρυναν τους μαθητές του να συμμετάσχουν στη δραστηριότητα αυτή. Πράγματι, ανταποκρίθηκαν έντεκα μαθητές του σχολείου, μεταξύ των οποίων και ο μαθητής της Τρίτης τάξης Μιλτιάδης Τσέπης, που πήρε το τρίτο βραβείο. Αξίζει να σημειωθεί πως η αξιολόγηση των έργων έγινε από πενταμελή μεικτή επιτροπή, αποτελούμενη από δύο εκπροσώπους του ΥΠΠΕΘ, ένα εκπρόσωπο από την Ε.Κ.Ε. και δύο από τη Σχολή Καλών Τεχνών.

Η βράβευση έγινε στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα στις 31 Μαΐου, όπου και παραβρέθηκε ο ίδιος με τους γονείς του. Η Διευθύντρια του σχολείου, οι εκπαιδευτικοί, οι συμμαθητές του, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και γενικά όσοι εμπλέκονται με την εκπαιδευτική διαδικασία του σχολείου, μέσω ανακοίνωσης, συγχαίρουν τον Μιλτιάδη για τη διάκρισή του αυτή, και του εύχονται ολόψυχα να φέρνει πάντα διακρίσεις στη ζωή του.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr