background img
banner
banner

Δεν προσήλθαν να προσκομίσουν έκθεση ελέγχου

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Η μη ανταπόκριση της προηγούμενης Ελεγκτικής Επιτροπής να προσέλθει και να προσκομίσει έκθεση ελέγχου, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, που πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα. Είχε προηγηθεί η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου το μεσημέρι της ίδιας μέρας, εκεί όπου ελήφθη ομόφωνη απόφαση για την επιβολή κυρώσεων στα ασυνεπή μέλη τής Ελεγκτικής, κυρώσεις που θα αποφασίσει η επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα οριστεί για τον Ιούλιο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση ήταν σχετικά μικρή, ωστόσο δεν τέθηκε θέμα απαρτίας αφού ήταν η τρίτη κατά σειρά. Μιλώντας στο Σώμα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα, κάνοντας γνωστό πως παρότι έχουν κληθεί επανειλημμένως τα μέλη τής προηγούμενης Ελεγκτικής Επιτροπής, δεν έχουν προσέλθει να προσκομίσουν έκθεση ελέγχου ως όφειλαν. Μάλιστα, για την προχθεσινή Γενική Συνέλευση εκλήθησαν και γραπτώς με ειδικές προσκλήσεις μέσω κούριερ, όμως παρέστη μόνο ένα από τα τρία μέλη.

Θα κληθούν σε απολογία

΄΄Η αδράνεια αυτή συνεπάγεται με έλλειψη σεβασμού στο Σώμα. Δεν μπορούν να παραβαίνουν τα καθήκοντά τους, απαξιώνοντας τον Σύλλογο. Από τη στιγμή που τους έχουν ψηφίσει και εκλέξει τα μέλη του Συλλόγου, αυτομάτως γυρίζουν την πλάτη σε όλους τους εμπόρους΄΄, επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος, κάνοντας γνωστή την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου λίγες ώρες πριν. Ερωτηθείς από τo “protionline.gr” για το ποιες μπορεί να είναι αυτές οι κυρώσεις, ο πρόεδρος του Συλλόγου είπε ότι μπορεί να είναι στέρηση του εκλέγεσθαι για τρία χρόνια ή και διαγραφή από τον Σύλλογο.

Να σημειωθεί ότι αφού εδώ και τόσους μήνες δεν έχει υπάρξει έκθεση ελέγχου, θα κληθεί να ελέγξει το 2016 η σημερινή Ελεγκτική Επιτροπή. Αποφασίστηκε δε, τα μέλη της προηγούμενης Ελεγκτικής να κληθούν σε απολογία από την διοίκηση του Συλλόγου εντός δεκαημέρου, προκειμένου να εξηγήσουν για ποιους λόγους… ταλαιπωρούν στον Σύλλογο, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε. ΄΄Μέλη θέλουμε στον Σύλλογο αλλά ενεργά, συνεπή και συνεργάσιμα, όχι μέλη που θα βάζουν… τρικλοποδιές και εμπόδια στο έργο του Συλλόγου΄΄, σχολίασε ακόμη ο πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Α.

Στην προχθεσινή Γ.Σ. τον λόγο πήρε και ο πρώην πρόεδρος Σπύρος Σπυρόπουλος ζητώντας την απόδοση ευθυνών, θέτοντας και θέμα προς συζήτηση σχετικά με την σχεδιαζόμενη ανάπλαση και τις αλλαγές που θα προκύψουν στο εμπορικό κέντρο, το οποίο ωστόσο αναμένεται να συζητηθεί διεξοδικά στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr