background img
banner
banner

Επαναλειτουργία των κοινόχρηστων ποδηλάτων

ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΥΣΑΝΙΑ

Έτοιμος να… ξαναβγάλει στους δρόμους τα κοινόχρηστα ποδήλατα που βρίσκονται αποθηκευμένα και παραμένουν αναξιοποίητα τα τελευταία χρόνια, εμφανίζεται ο δήμος Αιγιαλείας. Μετά από μία μακρά περίοδο μη λειτουργίας τού συστήματος δωρεάν δίτροχων, η αναδιαμόρφωση της παραλίας μέσω της ανάπλασης, φαίνεται πως… επιβάλλει την επαναδρομολόγηση των ποδηλάτων, προσφέροντας ένα ακόμη ατού στην παραλιακή ζώνη του Αιγίου.

Τα ποδήλατα φυλάσσονται ασφαλή σε αποθήκη του δήμου και ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος εμφανίζεται πεπεισμένος ότι τα ποδήλατα πρέπει να βρίσκονται έξω, εκεί που ανήκουν, δηλαδή στον κόσμο. Μάλιστα, ο κ. Χριστόπουλος ανέφερε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, ότι ΄΄έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, έχουν προβλεφθεί τα απαιτούμενα κονδύλια από τον προϋπολογισμό, ώστε να μπορέσουν τα ποδήλατα να τεθούν σε λειτουργία, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, στον σταθμό της παραλίας, στον Πλάτανο του Παυσανία΄΄.

Όπως ανέφερε στο “protionline.gr” ο κ. Χριστόπουλος ερωτηθείς σχετικά, ΄΄με αυτό τον τρόπο επιθυμούμε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην παραλία που ήδη το τελευταίο διάστημα με την ανάπλαση έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό. Αυτός, άλλωστε, είναι και ο σκοπός του ποδηλατόδρομου που έχει δημιουργηθεί κατά μήκος της παραλίας΄΄. Επίσης, ο αντιδήμαρχος ανέφερε πως ο στόχος είναι η επαναλειτουργία κι άλλων σταθμών στην πόλη. Το επόμενο βήμα έχει να κάνει με την ανάθεση της απαιτούμενης επισκευής και συντήρησης στον σταθμό, ώστε πολύ σύντομα τα ποδήλατα να ξαναβγούν στον δρόμο…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr