background img
banner
banner

Κολωνάκια στον παραλιακό δρόμο στον Λόγγο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Κολωνάκια τοποθετήθηκαν σε τμήμα της παραλίας του Λόγγου, εκεί όπου υπάρχει δρόμος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Σκοπός είναι η άνετη βάδιση των πεζών ώστε να μην απειλούνται από διερχόμενα οχήματα, αλλά και η ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Κάπως έτσι, μετά την Αλυκή, υπάρχει μέριμνα για μία ακόμη παραλία για το συγκεκριμένο θέμα.

Στον παραλιακό δρόμο του Λόγγου, τα κολονάκια τοποθετήθηκαν από την αρχή της Τοπικής Κοινότητας στα όρια με τα Σελιανίτικα, μέχρι και το κατάστημα «Άσπρο Μαύρο». Όπως ενημέρωσε το “protionline.gr” η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, ΄΄πρόκειται για την υλοποίηση μιας παλιάς απόφασης του δήμου Συμπολιτείας που δεν είχε προχωρήσει. Κρίναμε πως πρέπει να εγκατασταθούν κολονάκια, αφενός για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και αφετέρου για την προστασία των ανθρώπων που κάθονται στην παραλία ακριβώς από κάτω΄΄. Θα πρέπει επίσης, να αναφερθεί ότι με τα κολωνάκια εμποδίζεται και η ανάποδη κίνηση οχημάτων που πολύ συχνά συναντιόταν ως τώρα, παρότι πρόκειται για μονόδρομο. Για την δε τοποθέτησή τους εργάστηκαν υπάλληλοι του δήμου Αιγιαλείας.

Στο μεταξύ, μετά την παραλία Αλυκής, εκεί όπου τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα που εμποδίζουν το παρκάρισμα και αφήνουν χώρο στους λουόμενους, σειρά έχουν τα Διγελιώτικα. Όπως έκανε γνωστό η κ. Ψυχράμη, άμεσα πρόκειται να τοποθετηθούν σιδερένια «πι» και στην παραλία Διγελιωτίκων, στο ύψος της Γαλάζιας Σημαίας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr