background img
banner
banner

Πρώτος σε ψήφους ο Μένιος Κουτρόπουλος

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ψήφο… εμπιστοσύνης στον επιτυχημένο πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Αιγιαλείας Μένιο Κουτρόπουλο, έδωσαν οι εκπρόσωποι των Συλλόγων που ψήφισαν το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου, προκειμένου να εκλέξουν νέα διοίκηση στην Ένωση και εκπροσώπους στην Ομοσπονδία. Οι εκλογές διεξήχθησαν στο πλαίσιο της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, εκεί όπου έγινε και ο απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ψήφισαν 35 εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων από 19 σχολεία της Αιγιάλειας, από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το ψηφοδέλτιο ήταν ενιαίο, με 11 υποψήφιους για το Δ.Σ. και 8 για την Ομοσπονδία.

Για το Δ.Σ., έλαβαν και εκλέγονται: Μένιος Κουτρόπουλος 26 ψήφους, Αικατερίνη Παππά 11, Αποστόλης Δεληγάκης 10, Καϊάφας Κωνσταντίνος 8, Αικατερίνη Γεωργοπούλου 7. Με 6 ψήφους ισοψήφισαν τέσσερις υποψήφιοι, εκ των οποίων οι δύο θα λάβουν την έκτη και έβδομη θέση στο συμβούλιο. Πρόκειται για τους Δημήτρη Ζωιτσούδη, Ελισσάβετ Πίκουλα- Μπομποτσιάρη, Διονύση Τσουκαλά και Παναγιώτη Φράγκο. Οι δύο θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. όπου θα γίνει και η συγκρότηση σε Σώμα.

Για την Ομοσπονδία εκλέγονται οι Μένιος Κουτρόπουλος με 28 ψήφους, Νίκος Κουνινιώτης με 13, Γιώτα Σταθακοπούλου – Ζαγκρίλη με 11, Διονύσης Τσουκαλάς με 10 και Ελένη Κωσταρίδη με 9.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr