background img
banner
banner

ΟΠΚΕ από την Πάτρα στην Αιγιάλεια

Εντωμεταξύ άτυπη σύσκεψη σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο Επισκοπείο με Μητροπολίτη, Δήμαρχο και ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., για το μείζον θέμα της αποτελεσματικής αστυνόμευσης στην Αιγιάλεια. Παρά τις διαβεβαιώσεις , από ανώτατα κλιμάκια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ. για εγκατάσταση της Ομάδας Προστασίας και Καταστολής του Εγκλήματος στην Αιγιάλεια, αποδείχθηκε στην πράξη ότι αυτό δεν είναι για την ώρα εφικτό.

Το θέμα είχε αποκαλύψει η «ΠΡΩΤΗ της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» που παρακολουθεί στενά τις διεργασίες, έτσι και σήμερα αποκαλύπτουμε πως το νέο οργανόγραμμα περιλαμβάνει μόνο τακτικές επισκέψεις της ΟΠΚΕ από την Πάτρα στο Αίγιο. Στη σύσκεψη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέστη σαφές στον Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη πως η συνολική δύναμη της ΟΠΚΕ στην Αχαΐα είναι 25 άτομα, ενισχύθηκε με επτά και δεν υπάρχει η δυνατότητα για μόνιμη εγκατάσταση στο Αίγιο. Ακόμη και για την ομάδα «ΔΙΑΣ», δύσκολα θα βρεθούν οι έξι δικυκλιστές που υπάρχει στο σχέδιο, οι οποίοι δεν φτάνουν αφού θα πρέπει να κάνουν και τα ρεπό τους.

Ο Δήμαρχος ζήτησε έξι άνδρες ΟΠΚΕ υπό την δικαιοδοσία του αλλά όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί, οι υποσχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου έδωσαν φρούδες ελπίδες στους τοπικούς μας άρχοντες.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr