background img
banner
banner

Σωματεία της Αιγιάλειας στην γέφυρα

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Ηχηρό «παρών» στην μεγάλη πορεία που διοργάνωσε την Κυριακή ο δήμος Πατρέων ενάντια στην ανεργία, έδωσαν φορείς, σύλλογοι και σωματεία της περιοχής. Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του δημάρχου Κώστα Πελετίδη, ζητώντας με τον πιο έντονο τρόπο μία καλύτερη ζωή.

Μια ζωή που να μπορούν να ονειρεύονται για το αύριο, μια ζωή που να τους δίνει την δυνατότητα να μεγαλώνουν τις οικογένειές τους, μια ζωή με δουλειά και εργασία που να τους εξασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον, μακριά από τον εφιάλτη της φτώχειας και της αβεβαιότητας. Εκατοντάδες κόσμου συμμετείχαν στην πορεία κατά της ανεργίας που διοργάνωσε ο Δήμος, πηγαίνοντας με τα πόδια από την πλατεία Γεωργίου έως το τέρμα της Γέφυρας του Ρίου – Αντιρρίου, περπατώντας χιλιόμετρα κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, σε μία από τις πιο ζεστές μέρες του φετινού καλοκαιριού.

Ανάμεσά τους, Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», Σωματείο Οικοδόμων Αιγίου, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιγίου, Ομάδα Γυναικών Αιγίου (μέλος Ο.Γ.Ε.), ΠΑΣΕΒΕ κ.ά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr