background img
banner
banner

Πήγε στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Με αφορμή τον θάνατο του Επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ. και πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος, εξέδωσε ανακοίνωση, αναφερόμενος στο έργο του εκλιπόντος. Παράλληλα, ο κ. Σταθακάρος εκπροσώπησε την ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας στην εξόδιο ακολουθία του πρώην Πρωθυπουργού χθες Τετάρτη, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής: «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ενός από τους μεγαλύτερους πολιτικούς άνδρες της νεώτερης ιστορίας του τόπου μας. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα του δημόσιου βίου, που στη μεγάλη του διαδρομή άνοιγε δρόμους. Γι’ αυτό και περνά στην ιστορία ως ένας πολιτικός πολύ μπροστά από την εποχή του.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρέτησε τη Νέα Δημοκρατία με αυταπάρνηση και αφοσίωση ως το τέλος της ζωής του. Συνέβαλλε στην εθνική συμφιλίωση και στην υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών. Ξεχώρισε με το ήθος του και με τη συνέπεια λόγων και έργων. Ήταν ένας φλογερός πατριώτης και ταυτόχρονα ένας πολίτης του κόσμου. Αγωνίστηκε για μια Ελλάδα υπερήφανη, στο κέντρο των Ευρωπαϊκών εξελίξεων. Εκ μέρους του συνόλου της Δημοτικής μας Οργάνωσης τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr