background img
banner
banner

Ξεκινά επισκευή σχολικών κτιρίων!

ΣΤΙΣ 166.800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ

Στην υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων στις εγκαταστάσεις σχολείων τής Αιγιάλειας, προχωρά ο δήμος Αιγιαλείας, κάνοντας αποδεκτά τα σχετικά αιτήματα των σχολικών κοινοτήτων. Η επισκευή σχολικών κτιρίων τόσο στο Αίγιο όσο και στις Δ.Ε. Αιγείρας, Ακράτας, Διακοπτού, Συμπολιτείας και Ερινεού, κρίθηκε απαραίτητη λόγω των φθορών που έχουν προκληθεί λόγω της καθημερινής χρήσης και την πάροδο του χρόνου. Ο σκοπός δεν είναι άλλος από την ομαλή λειτουργία των σχολείων, διευκολύνοντας την εκπαιδευτική διαδικασία.

Σχετικές τεχνικές εκθέσεις υπάρχουν ήδη, όπως επίσης και η εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Αιγιαλείας, ενώ προσφάτως ελήφθη απόφαση και από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου, για την έγκριση πραγματοποίησης της δαπάνης και διάθεση της πίστωσης για την εκτέλεση των εργασιών.

Τα έργα χωρίζονται σε δύο φάσεις. Σε αυτά που θα εκτελεστούν σε σχολεία του Αιγίου και σε αυτά που θα πραγματοποιηθούν σε σχολεία των υπολοίπων Δ.Ε. Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, το ύψος της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 66.800€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% και θα επιβαρυνθεί ο ΚΑ 30-7331.019 του προϋπολογισμού του δήμου, για το έτος 2017. Το έργο θα εκτελεστεί με συνοπτικό διαγωνισμό σύμφωνα με τον Ν. 4412/2016».

Το ύψος της δαπάνης για την «Επισκευή σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αιγείρας – Ακράτας – Διακοπτού – Συμπολιτείας -Ερινεού» ανέρχεται στο ποσό των 100.000€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% και θα επιβαρυνθεί ο ΚΑ 30-7331.023 του προϋπολογισμού του δήμου για το έτος 2017, ενώ θα εκτελεστεί με ανοιχτό διαγωνισμό.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr