background img
banner
banner

Σύσταση Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας! | ΦΩΤΟ

ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο.Π.Κ.Ε.ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Σε πολύ θετικό κλίμα και με ουσιαστικά αποτελέσματα εξελίχθηκε η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Δημαρχείο Αιγιαλείας, μεταξύ του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, του Δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχου Νικου Κοτρωνιά και των συνεργατών του. Από την συνάντηση προέκυψε ότι δημιουργείται ομάδα «ΔΙ.ΑΣ.» στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας (όπως πλέον ονομάζεται), ενώ καθημερινή θα είναι πλέον η παρουσία της Ο.Π.Κ.Ε. από την Πάτρα.
Συγκεκριμένα, όπως κατέστη σαφές, τόσο από το υπουργείο όσο και από την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτιοδυτικής Ελλάδας αποφασίστηκε να συσταθεί μόνιμη ομάδα «ΔΙ.ΑΣ.» από δικυκλιστές στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας, με καθημερινή παρουσία σε όλο το εύρος του δήμου και παράλληλα η καθημερινή παρουσία της Ο.Π.Κ.Ε. στην Αιγιάλεια.

Η χθεσινή συνάντηση ήταν συνέχεια μιας σειράς προσπαθειών και συναντήσεων που έγιναν με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη και του Δήμαρχου, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ΄΄είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σε πόλεις όπως το Αίγιο και αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική κατάκτηση και μεγάλη επιτυχία για το Δήμο΄΄, όπως τονίζεται και σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Δημάρχου.
Τονίζεται ακόμη ότι, τόσο ο Δήμος όσο και η ΕΛ.ΑΣ., θα βρίσκονται σε πολύ στενή συνεργασία ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για τη μείωση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους δημότες.

Για την επιτυχή αυτή έκβαση, ο Μητροπολίτης αλλά και ο Δήμαρχος ευχαριστούν και το Υπουργείο και την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και προσωπικά τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο Αδαμάντιο Μητρόπουλο και τον Αστυνομικό Διεθυντή Αχαϊας Ταξίαρχο Νίκο Κοτρωνιά για την κατανόησης του προβλήματος και για τη θετική συμβολή τους στις παραπάνω εξελίξεις.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr