background img
banner
banner

Πρώτος σε ψήφους ο Αρίστος Τηλιγάδης

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, πραγματοποιήθηκαν στην Συντεχνία Αρτοποιών Αιγιαλείας, την Δευτέρα 26 Ιουνίου. Από τα 77 εγγεγραμμένα μέλη, ψήφισαν 74 και καταμετρήθηκαν 74 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο με θητεία τρία χρόνια, εκλέγονται οι Τηλιγάδης Αριστείδης, Κουτρόπουλος Παναγιώτης, Θεοδωρόπουλος Δημήτριος, Παπαίωάννου Ανδρέας, Ντούρος Κωνσταντίνος, Σαλαμούρας Ιωάννης και Κοσμόπουλος Παναγιώτης. Για την Ελεγκτική Επιτροπή επίσης με θητεία τρία χρόνια, εκλέγονται Βλάχος Χρήστος, Ιωαννίδης Τρύφωνας και Κυρίτσης Κωνσταντίνος. Εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, με θητεία τρία χρόνια, εκλέγονται Τηλιγάδης Αριστείδης, Κουτρόπουλος Παναγιώτης, Παπαίωάννου Ανδρέας και Μπομποτσιάρης Δημήτριος.

Τις προσεχείς μέρες, ο πρώτος σε ψήφους κ. Τηλιγάδης, θα προσκαλέσει τα Μέλη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, να συνεδριάσουν και με μυστική ψηφοφορία, να συνέλθουν σε Σώμα για την επόμενη τριετία.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr