background img
banner
banner

Από το Κέντρο του ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ στην Τέμενη…

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Στο παραθεριστικό Κέντρο του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του Καλοκαιριού του 2017 ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με Στεριανούς χορούς και νεαρούς που παρουσίασαν Νησιώτικους χορούς, οι 30 χορευτές συγκίνησαν τους θεατές (ανάμεσά τους ήταν και οι πιο πολλοί γονείς τους) με την εμφάνισή τους, που για μερικούς των Νησιώτικων χορών ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάσθηκαν μπροστά σε κοινό, ντυμένοι με παραδοσιακές ενδυμασίες!

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο διευθυντής του Ομίλου ευχαρίστησε την διεύθυνση του παραθεριστικού Κέντρου για την μακρόχρονη συνεργασία, ενώ με την σειρά του ο υπεύθυνος του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ έδωσε συγχαρητήρια στον Χορευτικό που διάγει αισίως τον 40ό χρόνο δραστηριότητος, ευχόμενος να τα εκατοστήσει. Μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε πλούσιο δείπνο στους χορευτές οι οποίοι πρόλαβαν να χορέψουν μετά το δείπνο, με τους ενθουσιώδεις παραθεριστές.

Εν τω μεταξύ, στο Κατάκολο θα βρεθούν από το πρωί της 30ής Ιουνίου, 18 χορευτές και δύο συνοδοί του Χορευτικού Ομίλου, για να συμμετάσχουν στο Olympia Culture Festival. Θα παρουσιάσουν χορούς νήσων Αιγαίου το ίδιο βράδυ. Το Festival τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Την επομένη, 1η Ιουλίου, μετά το πρωινό θα αναχωρήσουν με κατεύθυνση την παραλία Κουρούτας, για το θαλασσινό του μπάνιο. Στις 14.00 περίπου θα έχουν γυρίσει στο Αίγιο, για να συμμετάσχουν και αυτοί σε παρουσίαση 3 – 4 χορών στο ημίχρονο του αγώνα Παλαιμάχων Μπαρτσελόνα – Παναιγιαλείου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Γάμος δύο χορευτών!

Οι επί μακράν σειρά ετών χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που εκπροσώπησαν πολλές φορές την Ελλάδα στο εξωτερικό παρουσιάζοντας την ελληνική παράδοση, παντρεύονται το Σάββατο 8 Ιουλίου. Πρόκειται για τον Γεώργιο Καρόπουλο και την Ανδρομάχη Μουρτζούχου. Ο Χορευτικός που θεωρεί και δικά του παιδιά τους εν λόγω χορευτές, μέσα από ανακοίνωσή του, τους εύχεται τύχη αγαθή, μακροζωία, κατανόηση!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr