background img
banner
banner

10η Γιορτή Λαδιού και Ελιάς!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ένα διήμερο πλούσιο σε εκδηλώσεις, αφιερωμένες στην ελιά και το ελαιόλαδο, διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά στην παραλιακή πλατεία της κοινότητας Ελαιώνα του Δήμου Αιγιαλείας, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου, σε συνδιοργάνωση της Τοπικής Κοινότητας Ελαιώνα, της αντιδημαρχίας Ανατολικής Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., με τη συνεργασία του Εξωραϊστικού και Ναυτικού Ομίλου Ελαιώνα, του Αθλητικού Ομίλου Δόξα Ελαιώνα και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ελαιώνα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, με απώτερο σκοπό την προώθηση των προϊόντων της ελιάς και του ελαιολάδου, σε συνδυασμό με έκθεση προϊόντων τοπικών παραγωγών και φορέων. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 10ης Γιορτής Λαδιού και Ελιάς έχει ως εξής:

Σάββατο 15 Ιουλίου: 8.00μ.μ. Μικρογεύματα με ελαιομαγειρέματα, 9.00μ.μ. Ενημέρωση από τη διατροφολόγο Ιωάννα Ράπτη, 9.30μ.μ. Θεατρικό δρώμενο “Αιγιάλεια 2017”-Καλλιστεία λαδιού στον Ελαιώνα, από τη θεατρική ομάδα της “Ελιάς”.

Κυριακή 16 Ιουλίου: 7.30μ.μ. Παιχνίδια με άρωμα ελιάς. 9.30μ.μ. Η Ζωή Παπαδοπούλου σε ένα μουσικό ταξίδι σε παραδοσιακά, παλιά λαϊκά, ρεμπέτικα και σύγχρονα τραγούδια της ψυχής. Στην κιθάρα ο Παντελής Ντζιάλας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr