background img
banner
banner

΄΄Αρχιερείς, εξέλθετε εις επανάστασιν. Γρηγορείτε…΄΄

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ν.Δ.

Κραυγή απόγνωσης, αυτή τη φορά προς τους Μητροπολίτες που συγκροτούν την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος της 160ής Συνοδικής Περιόδου, απευθύνει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, προτρέποντάς τους να διεκδικήσουν τα δίκαια της Εκκλησίας. Ο λόγος που δεν απευθύνεται στον Αρχιεπίσκοπο είναι γιατί, όπως λέει, οφείλει να διατηρεί ανοικτές τις γέφυρες επικοινωνίας με τους εκάστοτε κυβερνητικούς παράγοντες!

Ο τοπικός Ποιμενάρχης αναφέρεται εκ νέου στην τηρουμένη «σιγή ιχθύος», καθ’ όν χρόνον τα πάντα χάνονται, τα πάντα καταστρέφονται. Όπως λέει, ΄΄ο Χριστός διώκεται! Οι Έλληνες αποχριστιανίζονται! Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι Κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας, έβαλαν ως στόχο τους να γκρεμίσουν ό,τι ιερό, ό,τι όσιο, ό,τι χριστιανικό και ό,τι εθνικό! Αγωνίζονται να αποδομήσουν τόσο την Ορθόδοξη, όσο και την Εθνική Συνείδηση στην νεότερη Ελλάδα! Ανερυθριάστως εκτελούν τα σχέδια της Παγκοσμιο-ποιήσεως! Η Ελλάδα μας κάθε μέρα αλλάζει όψη, αλλάζει χαρακτήρα! Ακόμη και οι της συντηρητικής λεγομένης παρατάξεως πολιτικοί παράγοντες διαγωνίζονται και διαγκωνίζονται ποιος θα προηγηθεί στο γκρέμισμα των τειχών!΄΄.

Από τα… πυρά του Μητροπολίτη δεν ξεφεύγει ούτε η Ν.Δ. Όπως αναφέρει, ΄΄ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα έσπευσε να δεχθεί επισήμως στο Γραφείο του εκπροσώπους της Κοινότητος LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), τους τρανσέξουαλ, δηλ. όλα τα εξ επόψεως χριστιανικής Ηθικής Σοδομικά άτομα, τα μη φυσιολογικά εξ επόψεως ηθικής συμπεριφοράς, άτομα, ήτοι Λεσβίες, Ομοφυλόφιλους, Αμφιφυλόφιλους και Τρανς!

Έτσι μετά επίσημη εκπροσώπηση της Ν.Δ. στο Gay Pride της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών έχουμε τώρα την κορύφωση της επισήμου αναγνωρίσεως όλων αυτών των ανωμάλων Τύπων με την επίσημη υποδοχή των τρανσέξουαλ της LGBT Κοινότητος εκ μέρους του Αρχηγού της Ν.Δ.! Διά του τρόπου αυτού η Ν.Δ. βγήκε ένα βήμα πιο μπροστά από το ΣΥΡΙΖΑ! Δεν λησμονούμε, ότι μόλις προχθές οι Υπουργοί κ. κ. Τσακαλώτος και Φίλης έσπευσαν να συμμετάσχουν πρώτοι στην πορεία Gay Pride! Ώστε στο αγώνισμα «γκρεμίστε τη Χριστιανική Ηθική», που διεξάγεται μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα είναι 2 προς 1, δηλ. η Ν.Δ. έχει προηγείται ένα βήμα πιο μπροστά! Αίσχος! Κατά τα άλλα η Ν.Δ. εκπροσωπεί την… συντηρητική παράταξη του Ελληνικού Λαού! Εδώ γελάνε! Χά! Χά! Χά!΄΄.

Ο Μητροπολίτης, απευθυνόμενος στους συνοδικούς συνέδρους, τονίζει ότι δεν ακούγεται πλέον φωνή της Εκκλησίας. Όπως επισημαίνει, ΄΄ένα- ένα τα οχυρά πέφτουν χωρίς κάποια αντίσταση! Το μάθημα των Θρησκευτικών το… χαρίσαμε στην Κυβέρνηση! Τα παιδιά μας από αύριο στο Δημόσιο Σχολείο αντί για το Σωτήρα του κόσμου Ιησού Χριστό στο Σχολείο θα μαθαίνουν για τον Μωάμεθ, για τον Βούδδα και ό,τι άλλο θα διατάζει και θα υπαγορεύει η Παγκοσμιοποίηση! Θαυμάζω “.

Τα Θρησκευτικά και οι Κυριακές…

“Αδελφούς μας Αρχιερείς, οι οποίοι ξαφνικά βγήκαν τώρα πλέον στο προσκήνιο και με δημοσιεύματά τους προβάλλουν «τις μοντέρνες» ιδέες τους! Το μάθημα των Θρησκευτικών χάθηκε πια! Υπάρχουν όμως και άλλα θέματα, τα οποία τρέχουν. Θα συνεχίζετε, λοιπόν, να τηρείτε σιγήν ιχθύων; Να ένα ακόμη καυτό σύγχρονο θέμα: Η κατάργηση της αργίας κατά την ημέρα της Κυριακής! Η Κυβέρνηση ανερυθρίαστα γκρεμίζει και αυτό το οχυρό! Καταργεί την Εβδόμη Εντολή του Θεού, συνεργεί, ώστε ο εργαζόμενος να μη μπορεί να εκκλησιάζεται πλέον, καταδικάζει τον εργαζόμενο να δουλεύει σαν είλωτας επτά ημέρες της εβδομάδος, αποδυναμώνει την οικογένεια ως θεσμό, συντελεί στην οικονομική επικράτηση των Super Markets και συμβάλλει στο κλείσιμο των μικρών καταστημάτων κ.λπ.΄΄.

Καταλήγοντας, ο Μητροπολίτης εκφράζει την απελπισία τους, σημειώνοντας πως μόνον η φωνή των συνοδικών συνέδρων μπορεί να φέρει αποτελέσματα! ΄΄Απευθυνόμενος προς Υμάς σήμερον ενεργώ ως απελπισμένος! Κάμετε κάτι! Εμφανισθείτε στο προσκήνιο! Κάμετε μια Δήλωση. Αποφασίστε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας! Δώστε μια ελπίδα στον πονεμένο Λαό μας. Ας δώσουμε ένα τέλος στις μεγαλο-συναθροίσεις μας με την ευκαιρία τοπικών εορτών και πανηγύρεων! Ας παύσουμε να προκαλούμε τον Λαό, απαγορεύοντας π.χ. στους χριστιανούς μας να δημοσιοποιούν θαύματα θεϊκής θεραπείας σε ασθενείς, θαύματα της μεγαλοσύνης του Θεού! Ο Χριστός μας δεν ετέλει μόνον «σημεία», αλλά και θαύματα! Ακούστε την φωνή του Λαού: «Αρχιερείς, εξέλθετε εις επανάστασιν. Γρηγορείτε!!!! Εκμεταλλευθείτε την δύναμιν, που έχετε… Αγωνιζόμενοι, προλάβετε το κακό. Γρηγορείτε, ίνα μη καταλυθεί η Ελλάδα και η Ορθοδοξία….».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr