background img
banner
banner

“Αιτία πολέμου” η απώλεια της διαχείρισης του λιμανιού

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΡΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ο δήμαρχος είχε πει στη πρώην υπουργό Σία Αναγνωστοπούλου, ότι «αν φύγει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο από το Αίγιο, αυτό είναι αιτία πολέμου». Η Δημοτική Αρχή με αφορμή την έλευση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Πάτρα, φρόντισε να επανεξετάσει τις προθέσεις του υπουργού ο οποίος είχε πει σε πρόσφατη συνάντηση με τον Θανάση Παναγόπουλο, ότι όλα τα Ταμεία κάπου θα πάνε.

Ωστόσο στο θέμα ενεπλάκη και η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας, η οποία είχε φροντίσει να ενημερώσει τον αρμόδιο Τομεάρχη του κόμματος, Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος βρέθηκε και αυτός για τις ανάγκες συνεδρίου στην Πάτρα. Ο Τομεάρχης της Ν.Δ. κατάφερε με την τοποθέτηση του να οδηγήσει σε αναδίπλωση τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για το λιμάνι του Αιγίου, ανοίγοντας «παράθυρο» στη παραμονή του.

Εντωμεταξύ δήμαρχος και πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου είχαν επαφές με όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων αλλά και με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου το λιμάνι του Αιγίου να φύγει από το τραπέζι της διαβούλευσης, αφού έχει όλες τις προϋποθέσεις να λειτουργήσει αυτόνομα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr