background img
banner
banner

Προσλήψεις στα δικαστήρια

ΕΠΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ – ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Επτά άτομα πρόκειται να προσληφθούν ως τακτικό προσωπικό Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Αχαΐα. Οι θέσεις, που αφορούν δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες, έχουν ήδη προκηρυχθεί και εντάσσονται στις συνολικά 186 πανελλαδικά.

Οι προσλήψεις κατανέμονται ως εξής: Α΄ Κατηγορία, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.): ΤΕ Γραμματέων 42 θέσεις. Β΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.): ΔΕ Γραμματέων 123 θέσεις. Γ΄ Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.): ΥΕ Επιμελητών Δικαστηρίων 21 θέσεις. Για την Αχαΐα, οι θέσεις έχουν ως εξής: 1 θέση ΔΕ Γραμματέων για το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πατρών, 1 θέση ΔΕ Γραμματέων για το Πρωτοδικείο Καλαβρύτων, 2 θέσεις ΔΕ Γραμματέων για το Πρωτοδικείο Πατρών, 1 θέση ΔΕ Γραμματέων για το Πταισματοδικείο Αιγιαλείας και 2 θέσεις ΥΕ Επιμελητών Δικαστηρίων για το Ειρηνοδικείο Πατρών.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Για τις ειδικότητες ΤΕ και ΔΕ Γραμματέων: Οι Γραμματείς των δικαστηρίων μετέχουν στις συνεδριάσεις των δικαστηρίων και συντάσσουν τα πρακτικά, τις εκθέσεις, τις πράξεις και τα άλλα έγγραφα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την πιστοποίηση των δικαστικών ενεργειών. Εκδίδουν τα απόγραφα και αντίγραφα, τα πιστοποιητικά και αποσπάσματα τηρούν και ενημερώνουν τα βιβλία και φυλάσσουν το αρχείο και τα άλλα αντικείμενα των δικαστηρίων ή των εισαγγελιών. Για την ειδικότητα ΥΕ Επιμελητών Δικαστηρίων: Οι επιμελητές των δικαστηρίων και των εισαγγελιών φροντίζουν για την ευταξία των ακροατηρίων κάνουν τις επιδόσεις των εγγράφων και εκτελούν τις υπηρεσίες του δικαστηρίου ή της εισαγγελίας που ανατίθενται σ’ αυτούς από τον προϊστάμενο.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 20 Ιουλίου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 4 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr