background img
banner
banner

Καταψήφισε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό έτους 2016

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Δεν ενέκρινε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό έτους 2016 των διοικήσεων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, η χθεσινή γενική συνέλευση του Συλλόγου. Κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας, το Σώμα καταψήφισε τους δύο απολογισμούς, ενώ είχε προηγηθεί η ανάγνωση της έκθεσης της σημερινής Ελεγκτικής Επιτροπής, την στιγμή που η Ε.Ε. του παρελθόντος έτους, δεν ανταποκρίθηκε στις προσκλήσεις της σημερινής διοίκησης να καταθέσει έκθεση ελέγχου για την διαχειριστική χρήση του έτους 2016.

Στο πόρισμα της σημερινής Ε.Ε., δεν προκύπτει διαφορά στα οικονομικά στοιχεία, ωστόσο γίνεται αναφορά σε παραβάσεις άρθρων του καταστατικού λειτουργίας του Συλλόγου, με τα μέλη του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου να τονίζουν ότι πρόκειται για διοικητικό θέμα, επισημαίνοντας ότι η προηγούμενη Ελεγκτική Επιτροπή, με την στάση της απαξίωσε η ίδια τον ρόλο της. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος έκανε λόγο για σωρεία αντικαταστατικών συμπεριφορών και απροκάλυπτες παραβάσεις του καταστατικού, δεσμευόμενος ενώπιον όλων ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί σε συνθήκες διαφάνειας και πως θα προασπίσει τα συμφέροντα του Συλλόγου με κάθε κόστος για το ίδιο.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά η σημερινή διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει σε σύνταξη προϋπολογισμού, δεδομένου ότι κάτι τέτοιο προβλέπεται από δύο άρθρα του καταστατικού, με τον προϋπολογισμό να εγκρίνεται ομόφωνα από το Σώμα.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι την προσεχή Δευτέρα 24 Ιουλίου, ο Εμπορικός Σύλλογος θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα με προσκεκλημένο τον Διευθυντής της Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Γιώργο Μαστοράκη, σχετικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και τα «κόκκινα» δάνεια.

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε το Σώμα για τις αλλαγές που επίκεινται στο εμπορικό κέντρο από την ανάπλαση που προωθεί ο δήμος και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση έκτακτης γενικής συνέλευσης με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις προτάσεις του εμπορικού κόσμου της πόλης, για το φλέγον θέμα…


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr