background img
banner
banner

Εργασίες σε δύο σχολεία του Αιγίου

ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 66.800 ΕΥΡΩ

Με συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου επισκευής σχολικών κτιρίων Δημοτικής Ενότητας Αιγίου, προχωρά ο δήμος, με σκοπό να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την εκτέλεση των εργασιών εντός της θερινής περιόδου που δεν λειτουργούν τα σχολεία. Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου έχει ήδη καθορίσει τους όρους διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού και βάσει της τεχνικής έκθεσης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, η εκτιμώμενη αξία του έργου είναι στις 66.800 €.

Το έργο χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμού του δήμου Αιγιαλείας και προβλέπει επισκευαστικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε σχολικά κτίρια της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Δ.Ε. Αιγίου. Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες που προβλέπονται να πραγματοποιηθούν και περιγράφονται στην μελέτη είναι στα κάτωθι σχολικά κτίρια:

1ο Δημοτικό Σχολείου Αιγίου: Αποξήλωση και αντικατάσταση παλιών παραθύρων αλουμινίου των αιθουσών διδασκαλίας των μαθητών, με παράθυρα αλουμινίου ανοιγόμενα με σταθερό φεγγίτη και υαλοπίνακες ασφαλείας (LAMINATED), αποξήλωση παλαιάς εξωτερικής θύρας της αίθουσας των Η/Υ που οδηγεί στο μπαλκόνι του ορόφου και αντικατάσταση με πόρτα αλουμινίου συμπαγή από θερμομονωτικό πέτασμα (πάνελ) αλουμινίου.

1ο Γυμνάσιο Αιγίου: Πλήρης αποξήλωση και επισκευή των τουαλετών των αγοριών και των κοριτσιών. Ήτοι, αντικατάσταση των ειδών υγιεινής (λεκάνες τούρκικου τύπου με λεκάνες ευρωπαϊκού τύπου, νιπτήρες, πλακάκια κ.λπ.), πλήρες δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, πλήρης κατασκευή ισχυρών ρευμάτων, χρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων καθώς και χρωματισμών των θυρών (εσωτερικές και εξωτερικές).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr