background img
banner
banner

Δωροεπιταγές από τον Εμπορικό Σύλλογο στους καλύτερους του ΓΕΛ Διακοπτού | ΦΩΤΟ

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Μία όμορφη γιορτή διοργάνωσε το Γενικό Λύκειο Διακοπτού για να αποχαιρετίσει την σχολική χρονιά 2016-2017 αλλά και τους αποφοίτους του, το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουνίου, στο προαύλιο του σχολείου. Η γιορτή ήταν πλαισιωμένη από πολλή μουσική, ενώ αισθητή ήταν η παρουσία εκπροσώπων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας που, μαζί με τις θερμές ευχές τους, προσέφεραν στους μαθητές με τις πιο υψηλές επιδόσεις, πλούσια δώρα που συγκεντρώθηκαν από καταστήματα – μέλη του Συλλόγου!

Η Χορωδία με τα παιδιά του Διακοπτού, ερμήνευσε μοναδικά, αγαπημένα τραγούδια, ενώ προβλήθηκαν και εικόνες από δράσεις και την εκδρομή των μαθητών. Παρόντες στην γιορτή, μεταξύ άλλων, ήταν οι αντιδήμαρχοι Βάσω Ψυχράμη και Βασίλης Χριστόπουλος, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας Αλέκα Τηλιγάδη αλλά και πολύς κόσμος, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, παρέστησαν η γενική γραμματέας Μαίρη Χρονοπούλου, ο ταμίας Κώστας Μπρούμας και το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος του ΣΕΑΜ Δημήτρης Ντερντές. Στους τρεις πρώτους σε επιδόσεις μαθητές, δόθηκαν δωροεπιταγές από καταστήματα του Αιγίου που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς για την νέα αυτή δράση που εγκαινιάζει ο Σύλλογος, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα. Επίσης, αναμνηστικό δόθηκε και στην διευθύντρια του σχολείου, Μαίρη Αλεξοπούλου. Δωροεπιταγές και διπλώματα έλαβαν σε κλίμα ενθουσιασμού, οι μαθητές της Γ΄ τάξης Ανδρέας Καϊάφας (με γεν. βαθμό 19,6) και οι μαθήτριες Δεσποτοπούλου και Πετροπούλου που ισοψήφισαν (με γεν. βαθμό 19,4).

Ευχές από την γεν. γραμματέα του Ε.Ε.Σ.Α. Μαίρη Χρονοπούλου

Πολύ όμορφες ευχές απηύθυνε στους μαθητές η γεν. γραμματέας του Ε.Ε.Σ.Α. κ. Χρονοπούλου, στην οποία ανήκε η σκέψη να προσφέρονται κάθε χρόνο στο τέλος της σχολικής χρονιάς, δώρα στους αριστεύσαντες ενός σχολείου, η οποία βεβαίως υιοθετήθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου. ΄΄Φέτος, είπαμε να δώσουμε τα δώρα σε όποιο σχολείο μάς καλέσει στην γιορτή του πρώτο. Κι αυτό ήταν το Γενικό Λύκειο Διακοπτού. Σκοπός μας είναι κάθε χρόνο να προσφέρουμε δώρα σε ένα σχολείο΄΄, εξήγησε στο “protionline.gr” η γεν. γραμματέας του Συλλόγου, τονίζοντας πως η κίνηση αυτή, εντάσσεται στην γενικότερη πολιτική του Συλλόγου να βρίσκεται κοντά στους καταναλωτές, ανταποδίδοντας την στήριξή τους και κυρίως στους νέους ανθρώπους.

Όπως ανέφερε και κατά τον χαιρετισμό της στην προχθεσινή εκδήλωση, ΄΄η γνώση είναι ένα μεγάλο εφόδιο για την ζωή που σας περιμένει. Κάντε την γνώση δύναμη μέσα από την κριτική σκέψη και διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ξέρω ότι θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, σε μια εποχή που η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά κρίση θεσμών και αξιών. Αλλά για να αλλάξουμε όσα γύρω μας οδήγησαν σε αδιέξοδα ως χώρα κι ως κοινωνία, πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Κι εσείς, ευτυχώς, είστε το μέλλον αυτής της κοινωνίας. Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός ΣύλλογοςΑιγιαλείας είναι παρών και θα βραβεύσει τους αριστούχους με δώρα από τα μέλη του, δηλαδή τα μαγαζιά του Αιγίου τους οποίους και ευχαριστούμε΄΄. Θερμές ήταν και οι ευχαριστίες της διευθύντριας του σχολείου, κ. Αλεξανδροπούλου προς τον Εμπορικό Σύλλογο για την κίνησή του αυτή αλλά και προς τους καταστηματάρχες που προσέφεραν δωροεπιταγές.

Οι χορηγοί

Αυτοί είναι: ΤΣΙΓΚΡΗΣ Π.& ΣΙΑ ΟΕ –SECRETO- ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 7, KALLISTO SPA – ΕΙΣΟΔΙΩΝ 16, ΜΗΤΡΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – BENETTON- ΚΛ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 20, ΨΑΡΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΘΛ. ΕΙΔΗ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 70, NORA’S ACCESSORIES – ΚΛ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΦΟΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ ( ΓΟΥΝΑΣ) – Ε.ΓΑΤΟΥ 4, VERGI – ΓΥΝ ΕΝΔΥΜΑΤΑ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 13, ΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΓΕΡΜΑΝΟΥ 8, ΨΥΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ –ΚΛ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & ΖΑΪΜΗ 1.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr