background img
banner
banner

Έπιασε δουλειά η ομάδα “ΔΙΑΣ” | ΦΩΤΟ

Σήμερα το πρωί στην αγορά του Αιγίου, έκανε την εμφάνισή της η νεοσύσταση ομάδα “ΔΙΑΣ” που έρχεται να ενισχύσει τις προσπάθειες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας, για την πάταξη της εγκληματικότητας. Πέντε μοτοσυκλετιστές (θα υπάρχει και έκτος) έκαναν μια στάση έξω από τον Κινηματογράφο “Απόλλων” ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα στην οδό Σολωμού, όπου τους περίμενε ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Νίκος Κοτρωνιας για να τους ευχηθεί καλό ξεκίνημα και να τους δώσει τις πρώτες οδηγίες.

Η ομάδα “ΔΙΑΣ” θα επιχειρεί καθημερινά σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ που με εντολές του Ταξίαρχου θα έχει και αυτή καθημερινή παρουσίαση στην Αιγιάλεια. Έτσι, με αυτό τον τρόπο ξεκινάει η αναβάθμιση της φύλαξης της περιοχής απέναντι στην εγκληματικότητα που είχε ξεφύγει το τελευταίο διάστημα, οδηγώντας κατοίκους, Δημοτική Αρχή, Μητροπολίτη και άλλους παράγοντες να απαιτήσουν μεγαλύτερη προστασία.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα “ΔΙΑΣ” τελεί υπό την εποπτεία του διοικητή Βασίλη Ροδόπουλου, ενώ αυτή την ώρα οι άντρες της ομάδας έχουν συνάντηση με το Δήμαρχο Αιγιάλειας Θανάση Παναγόπουλο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr