background img
banner
banner

Εντυπωσιάζει το «μοντέλο» της ΠΕΣ

ΤΑ «ΟΠΛΑ» ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Μεγάλη απήχηση είχε η παρουσίαση της Παναιγιαλείου Ενώσεως Συνεταιρισμών, της προτύπου συνεταιριστικής εταιρείας πανελληνίως, στην θεματική ενότητα της Αγροτικής Ανάπτυξης, κατά την διάρκεια του 5ου Συνεδρίου που διοργανώθηκε στο Ρίο, από εφημερίδα των Πατρών. Ιδιαίτερο δε ενδιαφέρον, είχε στην εισήγηση του γενικού διευθυντή της, Μίλτου Σταυρόπουλου, η αναφορά στο πώς η Π.Ε.Σ. σε ένα τόσο αρνητικό οικονομικό περιβάλλον και την στιγμή που οι περισσότερες συνεταιριστικές εταιρείες «βαλτώνουν», έχει καταφέρει, τα τελευταία 4-5 χρόνια να υπερδιπλασιάσει τις εξαγωγές της και να γίνει ακόμη πιο δυνατή!

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σταυρόπουλος μίλησε για την Π.Ε.Σ. που αποτελεί τον μεγαλύτερο εξαγωγέα σταφίδας της χώρας, αλλά και την μόνη εταιρεία παγκοσμίως που διαχειρίζεται σε εθνικό επίπεδο κατά ένα τόσο μεγάλο ποσοστό (60%) ένα προϊόν, παρουσιάζοντας το επιτυχημένο παράδειγμα καινοτομίας που αποτελεί η τοπική συνεταιριστική επιχείρηση. Άλλωστε, με αυτό το κριτήριο επελέγη η Π.Ε.Σ. να λάβει ενεργό ρόλο και σε αυτό το συνέδριο, καθώς αναγνωρίζεται η πρότυπη λειτουργία της, η μεγάλη εξαγωγική της δραστηριότητα και η βαρύτητά της στην κατεύθυνση της έρευνας και της καινοτομίας!

Ο γενικός διευθυντής τής Π.Ε.Σ. αναφέρθηκε ακόμη στην συμβολή της ποιότητας, της καινοτομίας και της διατροφικής αξίας, παρουσιάζοντας το επιτυχημένο παράδειγμα της Παναιγιαλείου Ενώσεως που προωθεί με τον βέλτιστο τρόπο την κορινθιακή σταφίδα στις αγορές του εξωτερικού. Παρουσίασε, τέλος, τα «όπλα» της Ένωσης στην εμπορική της «φαρέτρα», που δεν είναι άλλα από την ποιότητα, την έμφαση στην έρευνα και την εξωστρέφεια με τη συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις, επιχειρηματικά φόρουμ και συνέδρια που την έχουν καταστήσει γνωστή ανά τον κόσμο, καταφέρνοντας έτσι να διευρύνει την πελατειακή της βάση παγκοσμίως.

Η αναγνώριση που τυγχάνει η Π.Ε.Σ. ήταν εμφανής και στο συγκεκριμένο συνέδριο, αποτελώντας ηθική αμοιβή για τους ανθρώπους της που πασχίζουν ώστε να την διατηρούν στην κορυφή!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr