background img
banner
banner

Ο Χορευτικός σε Ουγγαρία, Σλοβακία, Αυστρία, Σερβία!

ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ «DANUDE DANCE» ΣΤΗΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

Μετά το εντυπωσιακό τριήμερο με εμφανίσεις στο Κατάκολο, στο Εθνικό Στάδιο στον αγώνα παλαιμάχων Παναιγιαλείου – Μπαρτσελόνα και την Κυριακή στα Ψηλαλώνια, στον εορτασμό των 90 χρόνων που οργάνωσε ο Ερασιτέχνης Π.Γ.Σ., έφθασε η ώρα για την αναχώρηση 43 Αιγιωτών που μετέχουν της αποστολής του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, στο εξωτερικό.
Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουλίου. Το βράδυ από τα Ιωάννινα θα παραλάβουν μία χορεύτριά τους και από την Εγνατία οδό, μέσω FYROM, Σερβίας στις 10 Ιουλίου το μεσημέρι προβλέπεται να φθάσουν στην Βουδαπέστη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεκούραση λίγες ώρες στο ξενοδοχείο και αργότερα ξενάγηση στην πόλη και στις όχθες του Δούναβη.

Την επομένη, 11η Ιουλίου το πρωί μέχρι το μεσημέρι, συνέχιση ξενάγησης στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και αναχώρηση μετά για Μπρατισλάβα. Παραμονή για τέσσερες βραδιές στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, όπου θα δοθούν 2 παραστάσεις στο «Danube dance». Την ημέρα που δεν θα έχει παράσταση, επίσκεψη – ξενάγηση με Έλληνα ξεναγό στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη. Η αιγιώτικη αποστολή αναχωρεί από την Μπρατισλάβα στις 15 Ιουλίου και μέσω Ουγγαρίας, θα φθάσει στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας της Σερβίας, το Βελιγράδι.

Στο Αίγιο θα είναι οι χορευτές του Ομίλου μετά τα μεσάνυχτα της 16ης προς 17η Ιουλίου. Έτσι για μία ακόμα φορά ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ένα ακόμα Festival, αποδεικνύοντας ότι και μετά 40 χρόνια εντυπωσιακής πορείας, παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζει την λαμπρή του πορεία.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr