background img
banner
banner

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στην Διγελιωτίκων

ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ… ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΊΑΣΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ…

Ένα δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα τη νύχτα της Τετάρτης 2 Αυγούστου, στην οδό Διγελιωτίκων. Στο ύψος των εργατικών κατοικιών, δύο αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε οδηγό μηχανής μεγάλου κυβισμού, τον οποίο δάγκωσαν στο πόδι… Ο παθών κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία αλλά και στον δήμο, ζητώντας την λήψη μέτρων για τα αδέσποτα, τονίζοντας ότι σε πολλά σημεία έχουν γίνει… φόβος και τρόμος για τον κόσμο…

Ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος είναι φιλόζωος έχοντας στο σπίτι του το δικό του σκυλί, ο πολίτης (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του “protionline.gr”), εξέφρασε την έντονη ανησυχία του, μοιραζόμενος την δική του τρομακτική εμπειρία. Δηλώνει δε τυχερός γιατί κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία του και να μην πέσει από την μηχανή, όταν μέσα στη νύχτα, δέχθηκε την επίθεση των εξαγριωμένων ζώων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στo “protionline.gr”, περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, κατευθυνόμενος με την μηχανή του προς το σπίτι του που βρίσκεται στην οδό Διγελιωτίκων, λίγο πάνω από το περίπτερο στο ύψος των εργατικών κατοικιών, του επετέθησαν δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, που βάλλονταν απειλητικά προς το μέρος του γαυγίζοντας. Προκειμένου να μην τα χτυπήσει με την μηχανή, αναγκάστηκε να περιορίσει την ταχύτητα με την οποία κινείτο, γεγονός που έκανε τα σκυλιά να τον πλησιάσουν πολύ, και να τον δαγκώσουν στο πόδι. Όταν κατάφερε να ξεφύγει διαπίστωσε ότι τον είχαν δαγκώσει σε τρία σημεία, προξενώντας του ισχυρούς πόνους. Αμέσως, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με αντιτετανικό ορό και αντιβίωση.

΄΄Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι λίγο πάνω από το σπίτι μου, μου συνέβη κάτι τέτοιο. Ενδεχομένως τα σκυλιά μύρισαν το δικό μου σκυλί και μου επιτέθηκαν. Ήταν όμως πολύ άγρια και εννοείται πως δεν τα προκάλεσα. Δυστυχώς, όμως, έχω μάθει και από άλλους ότι στήνουν… καρτέρι στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, όπως έμαθα, τον χειμώνα ήταν τέσσερα που επιτίθονταν στους περαστικούς όμως τώρα έχουν απομείνει δύο΄΄, επισήμανε ο παθών, τονίζοντας πως και τα ίδια μπαίνουν σε κίνδυνο όταν τρέχουν μπροστά σε μηχανές και αυτοκίνητα.

Την επομένη, ο πολίτης πήγε στην Αστυνομία και ανέφερε το συμβάν, απ’ όπου τον ενημέρωσαν ότι η διαχείριση των αδέσποτων είναι αποκλειστικά ευθύνη του δήμου και το παρέπεμψαν στην Τεχνική Υπηρεσία. Όταν απευθύνθηκε και εκεί, του είπαν πως το μόνο που μπορεί να κάνει ο δήμος είναι κάποιες στειρώσεις για να μειωθεί ο αριθμός των αδέσποτων. ΄΄Καλές είναι και οι στειρώσεις, αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει με τα αδέσποτα που έχουν γίνει απειλή για τον κόσμο΄΄, σχολίασε ο ίδιος στo “protionline.gr”

Θα πρέπει πάντως, να αναφερθεί ότι κι άλλοι έχουν εκφράσει παράπονα για επιθετικά σκυλιά στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι πρόκειται για κατοικημένη περιοχή, εκεί όπου λίγα μέτρα πιο πέρα παίζουν αμέριμνα παιδιά…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr