background img
banner
banner

Συνεδριάζει την προσεχή Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιάλειας, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, προσκαλεί τα μέλη σε τακτική συνεδρίαση την Πέμπτη 17 Αυγούστου και ώρα 11:30 πμ για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα:

  1. Έγκριση Πρακτικών Δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στην περιοχή Αλυκής της Δ.Κ. Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας (απόφαση Δ.Σ. 168/2017) προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης οχημάτων για την εξυπηρέτηση δημοτών – επισκεπτών.
  2. Έγκριση Πρακτικών Δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στην Δ.Κ. Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας (απόφαση Δ.Σ. 566/2016) προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης οχημάτων  για την εξυπηρέτηση δημοτών – επισκεπτών.
  3. Έγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης για την: «Παροχή υπηρεσίας συντήρησης αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Αιγείρας» Δήμου Αιγιαλείας.
  4. Έγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης για την: «Παροχή υπηρεσίας συντήρησης αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Ακράτας» Δήμου Αιγιαλείας.
  5. Έγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού – Δικαιολογητικά κατακύρωσης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια ασφαλτομίγματος» για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας.
  6. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού παγίας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Αιγιαλείας.
  7. Έγκριση ανατροπής (αποδέσμευσης) ποσών Αποφάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων του                 προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
  8. Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2017 για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου μας.

Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr