background img
banner
banner

Η «Τούνδρα» του Βασίλη Ψαρρά στο 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2017 στο Ζάππειο

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΤΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ

Η πρώτη ποιητική συλλογή του Αιγιώτη εικαστικού (Δρ.) Βασίλη Ψαρρά με τίτλο «Τούνδρα» (Εκδόσεις Πηγή) κάνει την εμφάνισή της στο 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου 2017 στο Ζάππειο, στη μεγάλη Γιορτή του Βιβλίου, καθημερινά από την 1η έως τις 17 Σεπτεμβρίου!

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, 20.30 – 22.30, ο Βασίλης Ψαρράς θα παρευρίσκεται στο περίπτερο (84-86) των Εκδόσεων Πηγή στο Ζάππειο (Αθήνα) για το πρώτο book signing event της «Τούνδρας», η οποία θα είναι διαθέσιμη στο κοινό! Επίσης, η «Τούνδρα» θα είναι διαθέσιμη σε κεντρικά βιβλιοπωλεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μέσα στον Σεπτέμβριο. Οι πρώτες βιβλιοπαρουσιάσεις της συλλογής θα γίνουν τον Οκτώβριο σε Αθήνα, Αίγιο και στην συνέχεια σε άλλες ελληνικές πόλεις.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η «Τούνδρα» λειτουργεί ως µια µεταµοντέρνα ταλάντωση µεταξύ τέχνης και γεωγραφίας. Σαράντα τέσσερα ποιήµατα και ένα υστερόγραφο αναδεικνύουν µια συναισθηµατική γεωγραφία της πόλης και της ψυχής, συλλέγοντας θραύσµατα του καθηµερινού, του µεταβατικού, του φευγαλέου, του ενδιάµεσου, του επαναλαµβανόµενου, του δυνητικού– «διυλίζοντας το αιώνιο από το παροδικό» (Baudelaire, 1859).

Το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν. Το κεντρικό αφιέρωμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Βιβλίο-Θέατρο-Κινηματογράφος». Το βιβλίο χρωστάει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη σκηνή και την οθόνη, που έδωσαν την αφορμή να αναπτυχθεί μια πλούσια βιβλιογραφία γύρω από τις δύο αυτές τέχνες. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00 – 22:30, Παρασκευή & Σαββάτο: 18:00 – 23:00, Κυριακή: 10:30 – 15:00 & 18:00-22:30.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr