background img
banner
banner

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια που έμεινε άστεγη από τη φωτιά στο Τριάντειο

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Μία εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα ζει η τριμελής οικογένεια της Παναγιώτας Σταυρουλοπούλου, που έμεινε άστεγη από την φωτιά που κατέκαψε το κοντέινερ στο οποίο διέμενε στο Τριάντειο, τον περασμένο Ιούλιο.

Η αγωνία τής γυναίκας που με τις δύο κόρες της έμεινε κυριολεκτικά στον… δρόμο, είναι έντονη, όπως και η απογοήτευσή της από το γεγονός ότι δεν έχει λάβει ακόμη οικονομική βοήθεια…

΄΄Δεν μας έχουν δώσει οικονομική βοήθεια, ούτε χρήματα για τα ενοίκια που μας υποσχέθηκαν. Παραμένουμε… επί ξύλου κρεμάμενες΄΄, ανέφερε στo “protionline.gr” η κ. Σταυρουλοπούλου, τονίζοντας πως η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για οικονομική βοήθεια αφορούσε τα χρήματα για τα οποία είχε αιτηθεί και πριν την φωτιά, και προέρχονται από την δωρεά εξ Γαλλίας της κ. Μεντζελοπούλου.

΄΄Ως έκτακτη βοήθεια, δεν μας έχει εγκριθεί κάτι. Από τον δήμο, ως ώρας, δεν έχω λάβει ούτε ένα ευρώ΄΄, αναφέρει. Ερωτηθείσα για το πού διαμένει πλέον, έκανε γνωστό ότι από την Κοινωνική Πρόνοια την προέτρεψαν να νοικιάσει σπίτι με την διαβεβαίωση πως θα της παρέχουν τα ενοίκια για ένα χρόνο. Όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν έχει λάβει ούτε ένα ενοίκιο, με τον ιδιοκτήτη δικαιολογημένα να ζητά τα χρήματά του. ΄΄Το μόνο που μας έχουν δώσει από τον δήμο, είναι ένα κρεβάτι. Εκεί κοιμόμαστε τρεις γυναίκες…΄΄, ανέφερε ακόμη η κ. Σταυρουλοπούλου, προσθέτοντας: ΄΄Ακόμη κι αν μας δώσουν κάποια χρήματα, αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, καθώς δεν έχω καθόλου πόρους. Δεν ζητώ ελεημοσύνη. Εάν είχα μία δουλειά, θα μπορούσα να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις. Έχω ζητήσει από τον δήμο μία δουλειά, θεωρώ ότι θα μπορούσα να προσφέρω εργαζόμενη ως καθαρίστρια π.χ. στο κολυμβητήριο που θα λειτουργήσει σύντομα ή και αλλού΄΄.

Όποιος μπορεί να ενισχύσει και να στηρίξει την κ. Σταυρουλοπούλου, είτε με χρήματα, είτε με οικιακό εξοπλισμό, είτε – προπάντων- με εργασία, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6982923923.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr