background img
banner
banner

Δήμος καλεί κτηνοτρόφους

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΟΣΚΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ

Από τον δήμο Αιγιαλείας έγινε γνωστό ότι παρελήφθησαν ηλεκτρονικά από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Αχαΐας οι κυρωμένες καταστάσεις κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων για το έτος 2016. Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανέμονται επιλέξιμες εκτάσεις βοσκήσιμων γαιών, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αιγιαλείας, να προσέλθουν στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής & Αλιείας του Δ. Αιγιαλείας (πληροφορίες Κουτσούκου Μ., 26910 61063, Ευθ. Γάτου 1, Αίγιο) προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα των στοιχείων της κατανεμηθείσας έκτασης και να παραλάβουν τα έντυπα κατανομής, που επέχουν θέση συμφωνητικού μίσθωσης.

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι Κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα δικαιώματος χρήσης βοσκής δημοσίων βοσκήσιμων εκτάσεων που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής, στον υπ’αριθ. τραπεζικό λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος: 225/004719-86 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το μίσθωμα κατατίθεται στον Κωδικό Αριθμό Εσόδου (ΚΑΕ): 3418 σύμφωνα με την ΚΥΑ 410/28408/13-03-2017 (άρθρο 1 παρ. 2)

Από τον δήμο Αιγιαλείας τονίζεται ιδιαιτέρως ότι, η μη τήρηση των υποχρεώσεων εκ μέρους των κτηνοτρόφων και η μη τακτοποίηση της βεβαιωμένης οφειλής του έτους 2016, συνεπάγεται ανάκληση της κατανομής της βοσκήσιμης γαίας με απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου Χωροταξικής Ορθότητας της κατανομής δικαιωμάτων Χρήσης Βοσκής για το 2018.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr