background img
banner
banner

Και επίσημα 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες τoυ “protionline.gr” σχετικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου συνήλθε και προσδιόρισε την ημερομηνία διεξαγωγής των επιμελητηριακών εκλογών στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα.

Τόπος Διεξαγωγής των εκλογών θα είναι το κατάστημα του Επιμελητηρίου για την πόλη των Πατρών και αποφασίστηκε να ζητηθεί όπως προβλέπεται, από την Α.Δ.Π.Δ.Ε.& Ι., σύσταση βοηθητικής Εκλογικής Επιτροπής ώστε να διεξάγει τις ίδιες ημέρες τις εκλογές στην περιοχή της Αιγιαλείας στο Γραφείο του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην πόλη του Αιγίου (Ελίκης 24). Οι λεπτομέρειες σχετικά με δικαίωμα ψήφου, υποψηφιότητες, διαδικασία ψηφοφορίας κ.λπ. θα δημοσιευτούν όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία, στην προκήρυξη των εκλογών η οποία θα συνταχθεί τις επόμενες ημέρες από την Επιτροπή.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία και για αυτό το λόγο να τακτοποιήσουν έγκαιρα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Τονίζει δε πως η υπηρεσία του Επιμελητηρίου θα απαντά σε κάθε ερώτημα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr