background img
banner
banner

Εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Αιγίου

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Αιγίου οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Κάθε μέρα από 7-9μ.μ. ο διευθυντής και οι καθηγητές του σχολείου θα είναι στο σχολείο (τέρμα Μητροπόλεως) για οποιαδήποτε πληροφορία και γενικά για ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του.

Η φοίτηση διαρκεί τρία χρόνια (όπως σε όλα τα γυμνάσια), το εβδομαδιαίο ωράριο είναι 23 ώρες, η λειτουργία καθημερινά 7-9.40, ενώ τα μαθήματα, τα ίδια με των ημερήσιων γυμνασίων (δεν διδάσκονται μουσική, καλλιτεχνικά, τεχνολογία, γυμναστική, β΄ ξένη γλώσσα και οικιακή οικονομία).

Το Εσπερινό Γυμνάσιο απευθύνεται σε όλους όσους α) δεν ολοκλήρωσαν το γυμνάσιο, β) δεν το ξεκίνησαν για διάφορους λόγους, γ) εργάζονται, αλλά θέλουν συγχρόνως να συνεχίσουν τις σπουδές τους και δ) γενικά σε όποιον θεωρεί ότι το Εσπερινό γυμνάσιο μπορεί να του προσφέρει.

΄΄Σε κάθε περίπτωση υπόσχομαι ως διευθυντής του να κάνω το κάθετι για τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου σχολείου. Ενός σχολείου που κατανοεί και σέβεται την προσωπικότητα του κάθε μαθητή ξεχωριστά!΄΄, αναφέρεται από την διεύθυνση του σχολείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr