background img
banner
banner

Η απίθανη ιστορία σκυλιού που αγνοείται…

ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Σε αναζήτηση σκυλιού, ενός θηλυκού κυνηγόσκυλου, που είχε σωθεί καθώς είχε εντοπιστεί τυχαία αλλά στην συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του, βρίσκεται ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας.

Το συμπαθές τετράποδο αγνοείται, ενώ είναι απαραίτητο για την υγεία του να συνεχίσει να παίρνει τα φάρμακά του…

Η ιστορία της σκυλίτσας έχει ως εξής: Μέσα στο καλοκαίρι οι εθελόντριες του Φιλοζωικού Συλλόγου πήγαν προς το χωριό Πλατανιώτισσα για ένα σκυλάκι κυνηγόσκυλο θηλυκό που τις ειδοποιήσει ότι βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Πριν φτάσουν βρήκαν μια κυνηγοσκυλίτσα που ταίριαζε στην περιγραφή, ελπίζοντας πως είναι αυτή για την οποία τις είχαν αρχικά ειδοποιήσει. Τελικά ήταν άλλη. Τις έφεραν και τις δύο στο Αίγιο. Η μία-για την οποία είχαν πάει αρχικά- δεν τα κατάφερε, είχε γεμίσει σκουλήκια και πέθανε. Η άλλη όμως, εκτός από το ότι ήταν… πετσί και κόκαλο (όπως φαίνεται και στην φωτο) κι είχε καλαζάρ, ήταν μια χαρά! Την έδεσαν σε κτήμα εθελόντριας του Συλλόγου επί της Ζωοδόχου Πηγής, άρχισε να παίρνει τα φάρμακά της, να τρώει και να γίνεται σκυλάκι κανονικό. Μέχρι και ανάδοχος βρέθηκε γι’ αυτή! Ένα πρωινό όμως, κόπηκε η αλυσίδα της και βγήκε στην Ζωοδόχου Πηγής. Γειτόνισσα που ήξερε την ιστορία της, την είδε και στην προσπάθειά της να την ξαναδέσει, ένας περαστικός με μηχανάκι ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για το δικό του σκυλί και πως το ψάχνει για μήνες, έχοντας μάλιστα ενημερώσει και την αστυνομία και το πήρε.

Πέρα του ότι θέλουν να γνωρίζουν πού βρίσκεται το σκυλί, τα μέλη του Φιλοζωικού αναφέρουν πως το σκυλί είναι άρρωστο, παίρνει θεραπεία και ότι εάν δεν συνεχίσει τα χάπια του για το καλαζάρ κάποια στιγμή θα καταρρεύσει και θα πεθάνει. Παρατηρούν ακόμη πως η μικρή μπορεί να είναι κυνηγόσκυλο αλλά δεν κυνηγάει, τονίζοντας πως ΄΄είναι κρίμα, ένα πλασματάκι που σώθηκε τόσο τυχαία να πεθάνει από άγνοια αυτού που την πήρε΄΄. Απευθύνουν έτσι έκκληση είτε προς αυτόν που την πήρε, είτε προς όποιον την έχει δει ή γνωρίζει κάτι σχετικά, να επικοινωνήσει με τον Φιλοζωικό Σύλλογο για να τον ενημερώσουν για την θεραπεία της και να την συνεχίσει. ΄΄Θέλουμε μόνο να βοηθήσουμε να γίνει καλά γιατί αλλιώς δεν θα τα καταφέρει. Κι αν αυτός που την πήρε δεν θέλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας, ας την αφήσει τουλάχιστον δεμένη εκεί που τη βρήκε να περιπλανιέται και θα τη μαζέψουμε΄΄, αναφέρουν. Το τηλέφωνο του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας είναι: 6938090538.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr