background img
banner
banner

Γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ – ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΑΤΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ

Γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών για την αντιμετώπιση του φαινόμενου των κόκκινων δανείων πρόκειται να λειτουργήσει άμεσα στο Αίγιο, στο πλαίσιο του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Μάλιστα, από τον δήμο έχει αποφασιστεί η δωρεάν παραχώρηση χώρου του Γατείου Κληροδοτήματος για την συγκρότηση του γραφείου στο Αίγιο.

Συγκεκριμένα, το Κυβερνητικό Συµβούλιο ∆ιαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, με επιστολή του προς τον δήμο τον Αύγουστο, ζητούσε την παραχώρηση της χρήσης χώρου σε κεντρικό σηµείο της πόλης για να είναι προσβάσιµος στο κοινό, προκειµένου να συγκροτηθεί γραφείο ενηµέρωσης και υποστήριξης δανειοληπτών για την αντιµετώπιση του φαινοµένου των κόκκινων δανείων, για χρονικό διάστηµα τουλάχιστον πέντε ετών, ανάλογα βέβαια από την πάταξη του εν λόγω φαινοµένου. Επιπλέον, είχαν ζητήσει να µεριµνήσει ο δήµος για την διάθεση υλικοτεχνικής υποδοµής, όπως δύο επιτραπέζιους υπολογιστές και έπιπλα.

Λαµβάνοντας υπόψη ότι το φαινόµενο των κόκκινων δανείων µαστίζει το µεγαλύτερο µέρος των δηµοτών της Αιγιάλειας και αποτελεί τροχοπέδη και στην οικονοµική ανάπτυξη του τόπου, παραχωρήθηκε μέρος του Γατείου Κληροδοτήµατος, στο οποίο –ως γνωστόν – στεγάζονται και άλλες υπηρεσίες του δήµου, για να εξυπηρετηθεί το Κυβερνητικό Συµβούλιο ∆ιαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Επίσης, θα διατεθούν δύο Η/Υ και δύο γραφεία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr