background img
banner
banner

ΑΙΓΙΟ: Νεαροί Πολωνοί έκαναν οτοστόπ στην Εθνική Οδό και τους λήστεψαν

ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

Συνελήφθησαν, αργά το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της μικτής περιπολίας Αιγιαλείας, δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 55 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, στη Νέα Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Κορίνθου περίπου,  ο 22χρονος επιβίβασε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαινε ο 55χρονος, δύο αλλοδαπούς υπηκόους Πολωνίας και συγκεκριμένα έναν 24χρονο και μια 20χρονη, οι οποίοι έκαναν οτοστόπ.

Στο ύψος του Αιγίου οι δράστες, με το πρόσχημα του ανεφοδιασμού καυσίμων, κατευθύνθηκαν σε παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού, όπου με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από τους Πολωνούς, διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα και τους εγκατέλειψαν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της μικτής περιπολίας Αιγιαλείας, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες κοντά στον τόπο του περιστατικού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ οι παθόντες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr