background img
banner
banner

Κάλεσμα για συμμετοχή στην Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ξεκίνησε και φέτος με πολύ κέφι μία δημιουργική μουσική χρονιά και καλεί όσους αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι ή τους αρέσει να τραγουδούν, να γίνουν μέλη στην Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας.

΄΄Φυσικά όποιος/α το επιθυμεί μπορεί να έλθει να παρακολουθήσει τις πρόβες, να μας γνωρίσει από κοντά και εφόσον αποφασίσει να ενταχθεί στην ομάδα, εμείς με χαρά θα τον/την δεχθούμε. Το ρεπερτόριο της Χορωδίας είναι έργα Ελλήνων συνθετών, το λαϊκό τραγούδι, το έντεχνο, το παραδοσιακό τραγούδι και οι καντάδες΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι πρόβες και οι ακροάσεις της χορωδίας γίνονται κάθε Σάββατο 17.15 – 19.30 στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Ανδρονοπούλου 12, στο Αίγιο (πίσω από τη Φανερωμένη). Έναρξη το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου. Τη Διεύθυνση της χορωδίας έχει η ξεχωριστή μαέστρος Αλίκη Ζαφείρη. Τη χορωδιακή γραφή έχει ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Αδαμόπουλος.

Εν τω μεταξύ, ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων έχει αποδεχθεί τις κάτωθι προσκλήσεις για συμμετοχή της «Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας» σε Χορωδιακές Συναντήσεις: 1) Για τον μήνα Νοέμβριο και συγκεκριμένα τις 18/19 Νοεμβρίου 2017 ο Σύλλογος έχει αποδεχθεί πρόσκληση για να συμμετάσχει η «Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας» σε συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Στις 16 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος έχει αποδεχθεί πρόσκληση για να συμμετάσχει η «Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας» σε φεστιβάλ στην Κηφισιά. Τέλος, ο Σύλλογος επεξεργάζεται και άλλες προσκλήσεις για τη συμμετοχή της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας σε φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον. ΄΄Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική πολιτιστική χρονιά!΄΄, σημειώνει ακόμη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr