background img
banner
banner

Στην… κάλπη 19 Οκτωβρίου

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Προς εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή οδεύει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, που πραγματοποιεί την τακτική γενική του συνέλευση στις 19 Οκτωβρίου.

Εκτός από την εκλογική διαδικασία, η γενική συνέλευση θα περιλαμβάνει την εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου, την κατάθεση δικαιολογητικών για κάρτα εισόδου στα μουσεία καθώς και προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για την κατάσταση των σχολείων στην Αιγιάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος έχει κάνει ήδη παρέμβαση για το γεγονός ότι ελλείψει εκπαιδευτικών ειδικοτήτων δεν λειτουργούν ακόμη τα ολοήμερα σχολεία αλλά και η πρωινή ζώνη, ζητώντας και κάποιες μετεγγραφές νηπίων για την καλύτερη κατανομή του μαθητικού δυναμικού.

Στην πρόσκληση του Συλλόγου για την Γενική Συνέλευση, τονίζεται πως αυτή θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στις 8.30 το πρωί, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, θεωρώντας αυτονόητη την έγκαιρη προσέλευση και συνεχή παρουσία όλων στη συνέλευση από το πρωί, αφού για τη συγκεκριμένη μέρα έχει χορηγηθεί συνδικαλιστική άδεια από τον Διευθυντή Π.Ε. Ν. Αχαΐας. Αναλυτικότερα, τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι: Εκλογή Προεδρείου, Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, Επικύρωση πρακτικών προηγούμενων γενικών συνελεύσεων, Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής, Απολογισμός Αιρετών Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αχαΐας, Συζήτηση θεμάτων που αφορούν τους εκπαιδευτικούς, Παρουσίαση υποψηφίων, Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου-Ελεγκτικής Επιτροπής (12:00 – 14:30).

Πώς θα διεξαχθούν οι εκλογές

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 12.00 και όλοι οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί απόκομμα με αριθμό προτεραιότητας. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας θα τηρηθεί η εξής σειρά: Από 12.00-12.45 ψηφίζουν οι αριθμοί 1-100. Από 12.45-1.30 ψηφίζουν οι αριθμοί 101-200. Από 13.30- 14.30 ψηφίζουν οι αριθμοί 201-τέλος.

Σημειώνεται ότι οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι μέλη του Συλλόγου καθώς και όσοι δεν προσέλθουν στη συνέλευση θα εργαστούν την ημέρα αυτή κανονικά. Οι αναπληρωτές που θα προσέλθουν στην ψηφοφορία θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των δέκα ευρώ ως συνδρομή για το Σύλλογο. Οι αιτήσεις όσων ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι θα υποβληθούν στο e-mail του Συλλόγου ή σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ με προσωπική παρουσία έως το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου.

Εθελοντική Αιμοδοσία

Την ίδια μέρα της Γενικής Συνέλευσης, ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικών διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου από ώρα 9:30-13:00. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, ΄΄παρακαλούμε τους συναδέλφους μας, καθώς και όποιον συμπολίτη μας επιθυμεί, να στηρίξει την προσπάθεια μας να διατηρήσουμε την Τράπεζα αίματος που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Η αιμοδοσία δίνει την ευκαιρία, δίνοντας δέκα λεπτά από το χρόνο μας, σε  κάποιον συνάνθρωπό μας να συνεχίσει να ελπίζει και να ζει. Οι ανάγκες της ευρύτερης κοινότητας των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας είναι αυξημένες, γι’ αυτό καλούμε τους συναδέλφους που μπορούν να δώσουν αίμα να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr