background img
banner
banner

Με… Χιονάνθρωπο, κεράσματα και φθηνότερο εισιτήριο!

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Ανοίγει σήμερα Πέμπτη τις πύλες του για την σεζόν 2017-2018 ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων», με την προβολή της ταινίας «Ο Χιονάνθρωπος». Το πολυαναμενόμενο θρίλερ του Τόμας Άλφρεντσον σε παραγωγή Μάρτιν Σκορσέζε, με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ.

Με νέα δυναμική και ανανεωμένες παροχές ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» υποδέχεται το κοινό της Αιγιάλειας για τη νέα σεζόν, με νέο σύστημα θέρμανσης, πιο οικονομικό εισιτήριο καθώς και δράσεις για την οικογένεια. Πλέον, η είσοδος ορίζεται σε 5 ευρώ για όλους ενώ προγραμματίζονται συγκεκριμένες προβολές παιδικών ταινιών με μειωμένο αντίτιμο για παιδιά και γονείς, στο πλαίσιο διευκόλυνσης του φιλοθεάμονος κοινού. Η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες ταινίες πρώτης προβολής, θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικά δρώμενα.

Η ταινία «Χιονάνθρωπος» θα προβληθεί απόψε στις 9.00, ενώ θα υπάρξει κέρασμα στους θεατές για το άνοιγμα της φετινής σεζόν καθώς και μουσικές από κινηματογραφικές ταινίες πριν το ξεκίνημα της προβολής.

Από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το πρόγραμμα προβολών θα είναι 20.00 και 22.10, εκτός από συγκεκριμένες ταινίες που λόγω διάρκειας θα καθορίζουν μικροαλλαγές στο πρόγραμμα. Επίσης, τις Δευτέρες η δεύτερη προβολή θα περιλαμβάνει επιλογές ταινιών της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου σταθερά στις 21.30, όπως προγραμματιζόταν και την προηγούμενη χειμερινή σεζόν. ΄΄Ευχόμαστε καλή κινηματογραφική σεζόν, σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε την Πέμπτη΄΄, αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr