background img
banner
banner

Παρεμβάσεων… συνέχεια σε αθλητικούς χώρους | ΦΩΤΟ

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου δήμου Αιγιαλείας «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία», σε αθλητικούς χώρους του δήμου, με σκοπό αφενός να τους προφυλάξουν και αφετέρου να τους αναβαθμίσουν ώστε να διατίθενται προς τους δημότες.

Ταυτόχρονα, με σταθερά βήματα προχωρούν οι παρεμβάσεις για την λειτουργία τού κολυμβητηρίου Αιγίου, με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί να εφαρμόζεται κατά γράμμα.
Μάλιστα, όπως είχε προαναγγείλει πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, προχώρησε αυτές τις μέρες και η δεντροφύτευση στο πλαίσιο των γενικότερων παρεμβάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του κολυμβητηρίου.

Συγκεκριμένα, η δεντροφύτευση ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Επελέγησαν τα φυτά λέιλαντ και γιατί δεν είναι φυλλοβόλα αλλά και γιατί, καθώς αναπτύσσονται, εκτός από καλλωπιστικό έχουν και προστατευτικό ρόλο, ώστε να περιορίζουν τον άνεμο. Τα λέιλαντ φυτεύτηκαν περιμετρικά των εγκαταστάσεων καθώς και στο μπροστινό μέρος του κολυμβητηρίου και ήδη έχουν αλλάξει κατά πολύ την εικόνα του. Απομένει πλέον ο καθαρισμός του χώρου που μέχρι να έρθει η στιγμή να λειτουργήσει το κολυμβητήριο, θα έχει αλλάξει ριζικά μορφή.

Στο γήπεδο μπάσκετ της Τέμενης

Την ίδια στιγμή, το Νομικό Πρόσωπο σε συνεργασία με τον δήμο, έκαναν ουσιαστικές παρεμβάσεις στο γήπεδο μπάσκετ της Τέμενης, που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο πλέον θα μπορεί να χρησιμοποιείται. Συγκεκριμένα, έγιναν διαγραμμίσεις και τοποθετήθηκαν νέες μπασκέτες, ικανοποιώντας έτσι σχετικό αίτημα και του τοπικού συλλόγου της Τέμενης.

Νέες μπασκέτες και μπάλες στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου

Προμήθεια μπασκετών όμως έγινε και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου, με σκοπό να χρησιμοποιούνται από τις Ακαδημίες μπάσκετ και κάθε ενδιαφερόμενο. Πρόκειται για νέες ανακλυόμενες μπασκέτες που μεταφέρονται με ευκολία και δεν φθείρουν το παρκέ, όπως συνέβαινε με τις προηγούμενες. Επίσης, έγινε προμήθεια και σε μπάλες. Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΝΠΔΔ επισημαίνουν πως με τις νέες μπασκέτες μπήκε μία τάξη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, ενώ αναβαθμίστηκαν και οι υπηρεσίες του ανταποδοτικά προς τις ομάδες που το χρησιμοποιούν και οι οποίες καταβάλλουν το προβλεπόμενο τέλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr