background img
banner
banner

Να αναμένουν πρώτα την απάντηση της Ολυμπίας…

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Διαχωρίζει την θέση του από τους φορείς και εκπροσώπους συλλόγων που κινητοποιούνται ενάντια στα ακριβά διόδια, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου. Ο κ. Μπέσκος είναι της άποψης ότι πρέπει πρώτα να δοθεί η απάντηση της Ολυμπίας Οδού, στην συνέχεια, να εκτιμηθεί η κατάσταση και εφόσον δεν ικανοποιεί, να υπάρξουν κινητοποιήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στην προχθεσινή συνάντησή τους, οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν στην Επιτροπή που συστάθηκε, αποφάσισαν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Κυριακή, στις 11.00π.μ. στην πλατεία Αγ. Λαύρας στο Αίγιο και μαζική μετάβαση στον σταθμό διοδίων του Ελαιώνα, ώστε να διανείμουν στους διερχόμενους οδηγούς φωτοτυπημένα, τα αιτήματά τους. Η κινητοποίηση αυτή θα γίνει πριν την απάντηση που αναμένει ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος από τους διοικούντες τής Ολυμπίας Οδού, που έχει προσδιοριστεί χρονικά από την 1η ως τις 3 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, και στην συνάντηση των φορέων το Σάββατο στο Εργατικό Κέντρο, είχε εκφράσει ανοιχτά την άποψη ότι πρέπει να δοθεί πρώτα η απάντηση της Ολυμπίας Οδού και εν συνεχεία να προγραμματιστεί η οποιαδήποτε αντίδραση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr