background img
banner
banner

Ο Καμίνης στο δημαρχείο Αιγιαλείας | ΦΩΤΟ

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, πέρασε το κατώφλι του δημαρχείου Αιγιαλείας την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου το πρωί, στα πλαίσια περιοδείας του ανά την Ελλάδα, εν’ όψει των εκλογών στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. Τον υποψήφιο πρόεδρο συνόδευαν οι Κώστας Θανασούλιας, Άγγελος Ρούβαλης και Γιώργος Σκανδάμης που έχουν ταχθεί στο πλευρό του κ. Καμίνη σ’ αυτές τις εκλογές.

Τον δήμαρχο Αθηναίων υποδέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Αιγιάλειας, Θανάσης Παναγόπουλος, με τον πρώτο να λέει «Είσαι πολύ νέος δήμαρχε, είναι η πρώτη φορά που εκλέγεσαι;».
«Εδώ δεν υπάρχει δεύτερη συνεχόμενη φορά» απάντησε ο Θανάσης Παναγόπουλος, βάζοντας σε σκέψεις τον συνομιλητή του.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με κύριο θέμα την ανάπτυξη της περιοχής, με τον δήμαρχο Αθηναίων ν’ αναφέρει παραδείγματα περιοχών ανά την Ελλάδα, που συνδύασαν τον πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό και πέτυχαν.

Επί της ουσίας όλοι στην ομήγυρη παραδέχτηκαν ότι ζούμε σ’ ένα μοναδικό τόπο, που όμως δεν έχει καταφέρει ν’ αναπτυχθεί όσο θα μπορούσε. Οι δύο δήμαρχοι είχαν ένα μικρό τετ α τετ προφανώς για την υποψηφιότητα Καμίνη και έδωσαν ραντεβού δύο ώρες αργότερα που είχε συνεδρίαση η Περιφερειακή Ένωση Δήμων στην Πάτρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr