background img
banner
banner

Κατέθεσαν στεφάνια στο Μνημείο των Ηρώων | ΒΙΝΤΕΟ

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με λαμπρότητα τίμησαν και φέτος, μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Αιγιάλειας, την επέτειο της “28ης Οκτωβρίου 1940”, καταθέτοντας στεφάνια στο Μνημείο Ηρώων στα Ψηλά Αλώνια.

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα περιλάμβανε περιλαμβάνει ομιλίες και ειδικές συγκεντρώσεις στα Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμούς κ.λπ. με φροντίδα των Διευθυντών των Σχολείων και Προϊσταμένων των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Διοικήσεων των Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμών.

Στις12.00 το μεσημέρι έγινε προσκύνημα μαθητών και μαθητριών των Σχολείων και Σχολών, Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών, (αντιπροσωπείες μιας διμοιρίας με τους σημαιοφόρους και παραστάτες), στο Μνημείο των Ηρώων (Υψηλά Αλώνια), με επικεφαλής Καθηγητές, Δασκάλους και βαθμοφόρους, παρουσία της Δημοτικής Αρχής.

Η χορωδία του 2ου Γυμνασίου Αιγίου υπό την διεύθυνση της Μαριάννας Σώρρα, Καθηγήτριας Μουσικής, έψαλε τον Εθνικό Ύμνο, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφανιών εκ μέρους των Σχολείων και ενός λεπτού σιγή.

Τελετάρχες είχαν οριστεί ο Επαμεινώνδας Σκαρτσίλας, Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και ο Αθανάσιος Αλεξίου, Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του ΕΠΑΛ Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr