background img
banner
banner

Επωφελούμενες 875 οικογένειες από το ΚΕΑ-ΤΕΒΑ

ΟΜΑΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η διαδικασία διανομής τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας στους δικαιούχους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους) του Δήμου Αιγιαλείας, διαδικασία που διήρκεσε τρεις μέρες.

Η παραλαβή των ειδών έγινε σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Λιμενικό Ταμείο στην παραλία Αιγίου και τις τρεις ημέρες και οι δικαιούχοι ουσιαστικά χωρίστηκαν στα τρία, ούτως ώστε να μην υπάρχει υπερβολικά μεγάλη προσέλευση και να κυλήσει ομαλά η διαδικασία. Τα παρεχόμενα είδη είναι: Βόειο και χοιρινό κρέας, πατάτες, μήλα, φακές, ζάχαρη, είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής και γάλα μόνο για τα πολυμελή νοικοκυριά.

Όπως επισήμανε στο “protionline.gr” ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Αιγιαλείας Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄η διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα, λειτουργήσαμε συντονισμένα. Από την πλευρά του δήμου και της διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται το πρόγραμμα. Στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες ημέρες διανομής τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας για τους δικαιούχους΄΄. Παράλληλα, ο κ. Χριστόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την συμβολή τους στην διαδικασία, την Αστυνομία, το Λιμενικό Ταμείο και τον πρόεδρό του Δημήτρη Φιλιππάτο, καθώς και το Λιμενικό Τμήμα Αιγίου.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο αντιδήμαρχος, συνολικά στον Δήμο Αιγιαλείας από το πρόγραμμα ωφελούνται 875 οικογένειες, πράγμα που σημαίνει ότι επωφελούμενα είναι περίπου 3.000 άτομα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr