background img
banner
banner

Ανάκληση απόφασης παραίτησης

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ – ΕΛΑΒΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Οι αυξημένες ανάγκες του Λόγγου κυρίως κατά την διάρκεια του καλοκαιριού λόγω των πολυάριθμων επισκεπτών, αλλά και τα λιγοστά μέσα που έχει στην διάθεσή του, ανάγκασαν τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρη Μητρόπουλο σε παραίτηση από τα καθήκοντά του, από την στιγμή που έκρινε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει όσα ο ίδιος επιθυμούσε, στους συγχωριανούς και τον τόπο του.

Έτσι για χρονικό διάστημα περίπου ενός μηνός, ο πρόεδρος απείχε από τα καθήκοντά του. Η απόφαση αυτή του προέδρου του Λόγγου, ανεκλήθη όμως πριν λίγες μέρες, μετά την διαβεβαίωση που έλαβε από τον δήμαρχο Αιγιαλείας ότι θα δοθεί βαρύτητα για την κάλυψη των αναγκών του Λόγγου.

Όπως ο ίδιος επισήμανε στο “protionline.gr” ερωτηθείς σχετικά, ΄΄ο Λόγγος είναι μία περιοχή με αυξημένες ανάγκες κυρίως ως προς την καθαριότητα διότι για πολλούς μήνες τον χρόνο, ο πληθυσμός του αλλά και οι επισκέπτες του, πολλαπλασιάζονται. Έχουμε πολλά ενοικιαζόμενα, ξενοδοχεία, μόνο μία μονάδα φιλοξενεί από Απρίλιο ως Οκτώβριο 200 άτομα την ημέρα και εκδηλώσεις τα Σαββατοκύριακα. Έχει σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα, καταστήματα, την πλατεία που γεμίζει κόσμο, μία πολυσύχναση παραλία 4 χιλιομέτρων. Δεν υπάρχει όμως η δυνατότητα από μία γυναίκα υπάλληλο που εργάζεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα να αδειάζουν όλα τα καλάθια των απορριμμάτων. Ζητήσαμε μόνιμο υπάλληλο που να καθαρίζει σε καθημερινή βάση από τον Απρίλιο ως τον Οκτώβριο. Γενικότερα, ζητήσαμε μεγαλύτερη μέριμνα για μία τόσο μεγάλη και αναπτυσσόμενη περιοχή΄΄.

΄΄Μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβα από τον δήμαρχο, για υποστήριξη ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον δημότη, έκρινα ότι πρέπει να συνεχίσω για το καλό του τόπου μου΄΄, πρόσθεσε ακόμη ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λόγγου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr