background img
banner
banner

«Κύριοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάστε βαλίτσες…»

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ των τοπικών οργανώσεων Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ. Στην «αιχμηρή» ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να απαντήσει η ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Αιγιαλείας, θέτοντας το ερώτημα «αν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι… πριν ή μετά το σκίσιμο των μνημονίων» και προτρέποντάς τους να… ετοιμάζουν βαλίτσες…

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. χαρακτηρίζει ως ανακρίβειες και πολιτικές ακροβασίες τα όσα αναφέρει η Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας, τονίζοντας: ΄΄Κατηγορεί τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας αποκαλώντας τα μέλη της ¨αδιάβαστα¨, ¨πολιτικά ανημέρωτα¨, ¨ψεύτες¨ και άλλα… παρόμοια! Αιτία, σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, ήταν το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Οργάνωσής μας και αναφέρονταν στον απολογισμό της επίσκεψης του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στη φετινή ΔΕΘ. Χωρίς να ¨μπούμε¨ καθόλου στην ουσία των λεγομένων τους, διότι δεν υπάρχει ουσία, αξίζει να τους ¨συγχαρούμε¨ γιατί απ΄ ό,τι προκύπτει, διαβάζουν τις δηλώσεις και τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό, κατ΄ αρχήν είναι πολύ θετικό, διότι ως πολίτες πρέπει και επιβάλλεται να είναι ενημερωμένοι για την πολιτική που θα ακολουθήσει η Ν.Δ. ως η επόμενη Κυβέρνηση του τόπου. Βεβαίως, έχουν αποκόψει επιμελώς τις δηλώσεις, πάγια άλλωστε τακτική της αριστεράς η διαστρέβλωση των γεγονότων και με αυτό τον τρόπο προσπαθούν, μάταια όμως, να επιχειρηματολογήσουν…΄΄.

«Πριν ή μετά το… σκίσιμο των μνημονίων;»

Επίσης, με διάθεση σαρκασμού, η Τοπική της Ν.Δ., θέτει και τα εξής ερωτήματα: ΄΄Αλήθεια, η ανακοίνωση είναι του ΣΥΡΙΖΑ 2017 ή του ΣΥΡΙΖΑ 2014; Είναι ανακοίνωση πριν ή μετά το σκίσιμο των μνημονίων; Είναι γραφόμενα πριν ή μετά τις υπογραφές τρίτου και τέταρτου μνημονίων; Οι ΑΝΕΛ συμμετέχουν στις σκέψεις και στις ιδέες αυτές; Όλα αυτά τα έγραψαν αφού ψήφισαν την κατάργηση όλων των μνημονιακών μέτρων σε ένα άρθρο, σε ένα νομοσχέδιο; Τα σκέφτηκαν πριν ή μετά τα capital controls; Βρήκαν χρόνο για αναλύσεις αφού κατάργησαν τον ΕΝΦΙΑ, μείωσαν τη φορολογία, ¨χτύπησαν¨ την ανεργία, ¨κούρεψαν¨ το χρέος και έληξαν με τις Σκουριές, το Ελληνικό, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα αεροδρόμια και λοιπές δράσεις, που τις υλοποιούν, ενώ δεν τις πιστεύουν;΄΄.

Καταλήγοντας, τονίζει τα ακόλουθα: ΄΄Ακούστε να μαθαίνετε κύριοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Τα ψέματα τελείωσαν. Ετοιμάστε βαλίτσες για εκεί που σας αρμόζει και που η ιστορία σας έχει κατατάξει. Στη λήθη της. Η έξοδος από τα μνημόνια και την κρίση έχει ως βασικότατη προϋπόθεση την έξοδο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την εξουσία. Κι αυτό έρχεται. Είναι πολύ κοντά. Η Νέα Δημοκρατία είναι η επόμενη Κυβέρνηση της Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος Πρωθυπουργός του τόπου και όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς, θα κάνουμε αυτό που η Ν.Δ. 43 ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυσή της ξέρει και κάνει: Οδηγεί την Ελλάδα με ασφάλεια στην Ευρώπη και τους πολίτες της σε καλύτερο αύριο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr