background img
banner
banner

Νέες διακρίσεις για δύο Αιγιαλείς ποιητές

ΟΙ ΠΑΝΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΨΑΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ 1ο ΚΑΙ 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΚΑΙΣΑΡΙΟΣ ΔΑΠΟΝΤΕΣ»

Με νέες διακρίσεις συνεχίζουν τις εμπνεύσεις και το ποιητικό τους έργο, δύο Αιγιαλείς. Πρόκειται για τους Πάνο Κουμπούρα και Θανάση Τρίψα, οι οποίοι, λαμβάνοντας μέρος στον 6ο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό «Καισάριος Δαπόντες», έλαβαν το πρώτο και τρίτο βραβείο αντίστοιχα, κάνοντας, για άλλη μία φορά, την Αιγιάλεια υπερήφανη!

Οι δύο σημαντικοί ποιητές τής Αιγιάλειας, που όλως τυχαίως το καλοκαίρι τιμήθηκαν μαζί για την προσφορά τους, από το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Αιγιαλείας, αποδεικνύονται «συνοδοιπόροι» στα μονοπάτια της ποίησης, καταφέρνοντας με τον τόσο διαφορετικό αλλά ιδιαίτερα μεστό ποιητικό τους λόγο να ευαισθητοποιούν, να αφυπνίζουν και να εμπνέουν…
Ο Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός «Καισάριος Δαπόντες», διοργανώνεται από τον δήμο Σκοπέλου και το Γραφείο Εθελοντισμού της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου, στη μνήμη του Σκοπελίτη λογίου και ποιητή του 18ου αιώνα. Ο κ. Κουμπούρας βραβεύθηκε για το ποίημά του «Σποράδες νύμφες» και ο κ. Τρίψας για ένα ποίημα γραμμένο για τις μεγάλες, κρυφές πληγές της κοινωνίας μας, όπως ο ίδιος αναφέρει, τις «Υποταγμένες κραυγές».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr