background img
banner
banner

«Βροχή» προτάσεων στον Χορευτικό Όμιλο

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ

Άρχισαν κιόλας να καταφτάνουν στον Χορευτικό Όμιλο, οι πρώτες προσκλήσεις και προτάσεις για συμμετοχή του σε Φεστιβάλ του εξωτερικού, γεγονός που φανερώνει την αναγνώριση της πολυετούς δράσης και προσφοράς του στον Πολιτισμό.

Μέχρι στιγμής, ο Όμιλος έχει δεχθεί προτάσεις για συμμετοχή στο Ιnternational North of Jordan Festival 11th edition 24-30/11/2017, στο Idaho International Summerfest 2018 στην Αμερική, στο Blooming Czech Republic – 2018 στην Τσεχία, στο Nestiya Festivals στη Βουλγαρία απ’ όπου έστειλαν πρόγραμμα όλων των Festivals που οργανώνουν τον χειμώνα του 2017, την άνοιξη του 2018 και το καλοκαίρι του 2018, στο International Marmaris Folk Festival από 9 έως 13 Μαϊου στην Τουρκία και στο 14° International Folk Fest 2018 – Sardinia στην Ιταλία, από 27 Ιουλίου ως 6 Αυγούστου 2018.

Όπως τονίζεται από τον Χορευτικό Όμιλο, οι προτάσεις αυτές όσο και όσες έχουν έλθει από Έλληνες ατζέντηδες, θα εξετασθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι γνωρίζουν στο Χορευτικό, ότι το 2018 θα εορτασθούν τα 40 χρόνια του Ομίλου. Έτσι γνώμη των πιο πολλών είναι πως πρέπει να προγραμματισθούν δύο ταξίδια για την παρουσίαση σε Festivals του εξωτερικού της ελληνικής παράδοσης. Ένα για το τμήμα Παλαιών χορευτών και χορευτών από τα τμήματα ενηλίκων και ένα για νεαρότερα παιδιά – χορευτές των στεριανών – νησιώτικων και θρακιώτικων χορών. Αυτό παρά την οικονομική κρίση, που κτυπά την πόρτα κάθε ημέρα και περισσοτέρων οικογενειών. Βέβαια θα προηγηθούν οι εκδηλώσεις για την 40ετία στο Αίγιο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr