background img
banner
banner

Οι προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου

ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ

Συνάντηση στην οποία παρευρέθη ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Περιφερειακού συνεδρίου «Ανάπτυξης και Παραγωγικής ανασυγκρότησης Δυτικής Ελλάδας», πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο, στα γραφεία του Παραρτήματος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, την περασμένη Πέμπτη.

Προσκεκλημένος ήταν και ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας τον οποίο εκπροσώπησε ο πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος. Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του Συλλόγου, ΄΄προκειμένου να διαμορφωθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα προβλημάτων και γενικά θεμάτων που αφορούν την περιοχή μας, ώστε να επεξεργαστεί και διαμορφωθεί η πρόταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, ο πρόεδρος του Εμπορικού αναφέρθηκε , ενημέρωσε και κατέθεσε υπομνήματα για τα εξής θέματα που αφορούν τον κλάδο και τους Εμπόρους της περιοχής μας:

1) Διόδια. Καταστρατήγηση κάθε αρχής της αναλογικότητας. Τα ακριβά διόδια που έκοψαν ένα Δήμο στη μέση. Επισήμανση έγινε και για την επικίνδυνη Π.Ε.Ο λόγω των βαρέων οχημάτων των εργοταξίων και την αύξηση της κυκλοφορίας (λόγω ακριβών διοδίων) καθώς και για την ελλιπή συντήρηση του οδοστρώματος. 2)Λιμενικό ταμείο Αιγίου και αποτροπή συγχώνευσή του με αυτό της Πάτρας. 3)Πυροδάνεια – Σεισμοδάνεια κόκκινα δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και πίεση για λήψη πολιτικής απόφασης. 4)Υποθηκοφυλακείο Αιγιαλείας. 5)Παραεμπόριο – Παραοικονομία-Λαϊκές αγορές – Έλεγχοι. 6)Φορολογικό – Ασφαλιστικό – Οφειλές στα Ταμεία – Υπερφορολόγηση μικρομεσαίων επιχ/σεων -Φοροδιαφυγή- Φοροαποφυγή –Λουκέτα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr