background img
banner
banner

Αποφάσισαν συνεργασία για το καλό της Αλυκής!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΣΩ ΨΥΧΡΑΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΥΚΗΣ

Προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ. του συλλόγου Αλυκής με την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, πραγματοποιήθηκε προχθές το πρωί στο γραφείο της αντιδημάρχου. Παρόντες ήταν μηχανικός του δήμου και ο σύμβουλος δημάρχου κ. Μπαγκλέσης.

Η συζήτηση περιστράφηκε στα θέματα που απασχολούν την παραλία Αλυκής και ειδικά την παραλιακή ζώνη και τον βιότοπο.

Συγκεκριμένα, από την πλευρά του Συλλόγου, τέθηκαν τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την παραλία, δηλαδή η ενίσχυση του φωτισμού, η διάνοιξη κάθετων δρόμων, οι αναγκαίοι χώροι πάρκινγκ ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο καλλωπισμός της παραλίας, η τοποθέτηση ομπρελών και κάδων για την εξυπηρέτηση των λουομένων και των επισκεπτών, η επανατοποθέτηση φυλακίου παρακολούθησης στο βιότοπο, ο καθαρισμός της θάλασσας από όγκους τσιμέντων που είναι επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια.

Κοινή συνισταμένη της συζήτησης είναι να επιτευχθεί ο στόχος να υπάρξει η ανάλογη προετοιμασία, ώστε η παραλία την επόμενη σαιζόν να είναι όσο το δυνατόν έτοιμη και όμορφη για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της, προσφέροντας διέξοδο από την καθημερινότητα ως η πιο κοντινή παραλία της πόλης, φυσικά μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Θα επανέλθουν με συγκεκριμένη πρόταση

Τις επόμενες ημέρες, οι άνθρωποι του Συλλόγου θα ζητήσουν από τις υπηρεσίες του δήμου να γίνει καθορισμός αιγιαλού και παραλίας σε όλο το μήκος της παραλιακής ζώνης της Αλυκής, και θα θέσουν στη Δημοτική Αρχή συγκεκριμένη πρότασή τους για το πώς επιθυμούν τη διαμόρφωση της παραλιακής ζώνης, ώστε να είναι λειτουργική και ελκυστική για τους επισκέπτες.

΄΄Ο Σύλλογός μας, πιστός στην αρχή της συνεργασίας, επιθυμεί να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις από τη δημοτική αρχή, ώστε οι υπηρεσίες, που έχουν και την ευθύνη της υλοποίησης των σχεδίων ανάπτυξης και αξιοποίησης της παραλίας Αλυκής, να λειτουργήσουν έγκαιρα και σύμφωνα με τους κανόνες, ώστε να μη χάσουμε άλλο χρόνο και τα επόμενα έτη να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η τουριστική εικόνα της παραλιακής ζώνης΄΄, επισημαίνεται εκ μέρους του Συλλόγου, που τονίζονται και τα εξής: ΄΄Εμείς θα είμαστε αρωγοί (όπως είμαστε πάντα) της δημοτικής αρχής, γιατί πιστεύουμε στην αρχή της συνεργασίας και διότι οι στόχοι μας είναι κοινοί. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr