background img
banner
banner

Να στολίσουν τις βιτρίνες με θέμα τον χιονάνθρωπο!

ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας για μια ακόμα χρονιά στέκεται αρωγός και συνεργάτης στην προσπάθεια της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και στο θεσμό που έχει δημιουργήσει με το Πάρκο των Χριστουγέννων.

Μετά από μια εγκάρδια και εποικοδομητική συνάντηση εργασίας που είχαν εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου η πρόεδρος Μαίρη Χρονοπούλου και η γραμματέας Ντία Παναγοπούλου με την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά και την ομάδα της, συμφωνήθηκε να υπάρχει πολύ στενή συνεργασία τόσο τώρα, όσο και στο μέλλον. Τα δρώμενα των φετινών γιορτών, είναι πολλά και παραμυθένια!

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ΄΄ο Εμπορικός Σύλλογος θα δηλώσει την παρουσία του συμμετέχοντας έμμεσα ή άμεσα σε πολλές δράσεις και εκδηλώσεις, που έχει προγραμματίσει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, με δώρα και εκπλήξεις ειδικά για τους μικρούς φίλους (περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα του χριστουγεννιάτικου πάρκου). Το φετινό παραμύθι και το πάρκο των Χριστουγέννων έχει θέμα τον γενναίο Χιόνη. Ο Σύλλογος προτρέπει όλους τους συναδέλφους να διακοσμήσουν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους με θέμα το χιόνι, τον χιονάνθρωπο, τις χιονονιφάδες ώστε να συμμετέχουν στο διαγωνισμό βιτρίνας που θα βραβεύσει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr