background img
banner
banner

Μεγάλη νίκη του Κεραυνού στην έδρα της ΕΑΠ (77-78)

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης μπορεί να έχασε 7΄΄ πριν τη λήξη και τις 2 βολές που κέρδισε, αλλά δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πετύχει μεγάλο τρίποντο, χαρίζοντας ουσιαστικά στον Κεραυνό την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του στο “άντρο” της ΕΑΠ με 78-77. Σην εκπνοή ακολούθησε άστοχο σουτ υπό πίεση από τον Σαρίκα και κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος στο τοπικό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο Νότου της Γ΄ Εθνικής.

Ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη και δραματικό φινάλε με τον Κεραυνό να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή, αλλά το έχασε – στα τελευταία δευτερόλεπτα – όπως ακριβώς και τα δύο προηγούμενα με Μελίσσια (εκτός) και Αχαγιά (εντός). Η ομάδα του Αιγίου συνεχίζει πλέον στο πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο (5-4) και αν κερδίσει την επόμενη αγωνιστική και τη Νέα Ιωνία στο Αίγιο θα ανέβει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Nα σημειωθεί ότι παρά τη νίκη του, ο Κεραυνός εξέφρασε παράπονα για τη διατησία.

Τρομερή εμφάνιση από το δίδυμο των ψηλών (Γκιζόγιαννη – Μαναβόπουλο), εξαιρετικοί και οι Χριστοδουλόπουλος, Φωτίου χωρίς ωστόσο να υστερήσει κανείς.

«Ηταν μια μεγάλη νίκη, καουμπόϊκη! Μας έφυγε η ψυχή. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και πιο εύκολα», δήλωσε ο προπονητής του Κεραυνού, Κώστας Οικονομάκης και πρόσθεσε: “Τώρα πάμε για το 6-4 και έχουμε τρομερά δύσκολο πρόγραμμα μετά τις γιορτές αλλά αν μαζευτούμε θα το παλέψουμε”.

Διαιτήτευσαν οι πατρινοί Καρπάνος και Ελ Ανύ (με παράπονα οι νικητές). Τα 10λεπτα: 10-20, 43-33 (ημ.), 63-58, 77-78.

ΕΑΠ: Σαρίκας 20 (2), Δούρος 8, Καλπακής 10 (1), Φωτιάδης 11 (1), Καραϊσκάκης 11 (2), Κουμάκης 2, Παπαδόπουλος 4, Κάντας 3 (1), Χουλιάρας 8, Κυριακίδης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Αναστασόπουλος 6 (2), Πολυδωρόπουλος 2, Χριστοδουλόπουλος 9 (1), Καραγιάννης, Ζυγάς, Μαναβόπουλος 21, Φωτίου 11 (2), Γκόβας 8 (1), Γκιζόγιαννης 21 (3).

* Κεντρική Φωτό: Από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια μετά τη σημερινή νίκη


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr